NATIONS LEAGUE

Πορτογαλία - Ολλανδία: Το χρυσό γκολ του Γκέδες

Portugal's Goncalo Guedes celebrates with teammates after scoring his side's opening goal during the UEFA Nations League final soccer match between Portugal and Netherlands at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Sunday, June 9, 2019. (AP Photo/Luis Vieira)
Portugal's Goncalo Guedes celebrates with teammates after scoring his side's opening goal during the UEFA Nations League final soccer match between Portugal and Netherlands at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Sunday, June 9, 2019. (AP Photo/Luis Vieira) AP

Η Πορτογαλία πήρε προβάδισμα στην αναμέτρηση με την Ολλανδία με γκολ του Γκέδες στο 60' ο οποίος νίκησε τον Σίλεσεν και έγραψε το 1-0 που έδωσε το 1ο Nations League στην ομάδα του Σάντος.. (VIDEO)

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Ολλανδία οι Ίβηρες άνοιξαν το σκορ με όμορφο γκολ του Γκονσάλο Γκέδες.

Ο Μπερνάντο Σίλβα τροφοδότησε τον Γκέδες και ο φορ της Βαλένθια με δυνατό δεξί σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Σίλεσεν παρά την προσπάθεια του Ολλανδού κίπερ να αποκρούσει.

TAGS NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ