NATIONS LEAGUE

Ολλανδία - Αγγλία: Με αυτογκόλ του Γουόκερ προηγήθηκαν οι "οράνιε"

Netherlands' Matthijs de Ligt, third left, celebrates with his teammates after scoring his side's opening goal during the UEFA Nations League semifinal soccer match between Netherlands and England at the D. Afonso Henriques stadium in Guimaraes, Portugal, Thursday, June 6, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Netherlands' Matthijs de Ligt, third left, celebrates with his teammates after scoring his side's opening goal during the UEFA Nations League semifinal soccer match between Netherlands and England at the D. Afonso Henriques stadium in Guimaraes, Portugal, Thursday, June 6, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Η Ολλανδία προηγήθηκε με ένα αρκετά τυχερό γκολ της Αγγλίας στο 97' της αναμέτρησης με τον Γουόκερ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. (VIDEO)

Με ένα αρκετά τυχερό γκολ και μετά από αρκετά λάθη της άμυνας της Αγγλίας η Ολλανδία πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 97' της αναμέτρησης.

Η άμυνα της Αγγλίας γύρισε τη μπάλα προς τα πίσω με τον Ντεπάι να κλέβει τη μπάλα, έκανε το σουτ με τον Πίκφορντ να διώχνει προς τα δεξιά. Ο Πρόμες έτρεξε προς τη μπάλα έκανε το σουτ το οποίο όμως θα πήγαινε έξω αλλά ο Γουόκερ είχε κάνει το τάκλιν με αποτέλεσμα η μπάλα να βρει πάνω του, να αλλάξει πορεία και να καταλήξει στα δίχτυα του Πίκφορντ.

TAGS NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ