ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Nations League: Η φοβερή απόκρουση του Σμάιχελ στο φάουλ του Μπέιλ (VIDEO)

Denmark goalkeeper Kasper Schmeichel looks on during the UEFA Nations League soccer match between Wales and Denmark at the Cardiff City Stadium in Cardiff, Wales, Friday, Nov. 16, 2018. (Mike Egerton/PA via AP)
Σμάιχελ MIKE EGERTON/PA VIA AP

Ο Κάσπερ Σμάιχελ πραγματοποίησε καταπληκτική απόκρουση σε χτύπημα φάουλ του Γκάρεθ Μπέιλ, στην αναμέτρηση Ουαλίας - Δανίας, στο πλαίσιο του Nations League το βράδυ του Σαββάτου (16/11). VIDEO

Η Ουαλία υποδέχτηκε τη Δανία στο Κάρντιφ το βράδυ του Σαββάτου (16/11), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για το UEFA Nations League. Ενώ οι Σκανδιναβοί ήταν 0-1 μπροστά στο σκορ, οι γηπεδούχοι στο 82' είχαν κερδίσει φάουλ έξω από την περιοχή.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ, πήρε φόρα, εκτέλεσε με δύναμη, έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Κάσπερ Σμάιχελ, ο οποίος ωστόσο εκτινάχθηκε και κράτησε -έστω προσωρινά- το μηδέν με καταπληκτική επέμβαση.

Λίγα μετά ο Braithwaite έκανε το 0-2 για τη Δανία, ενώ ο Μπέιλ απλά μείωσε σε 1-2 στο 89'. Δείτε τη φοβερή απόκρουση που έκανε ο γκολκίπερ της Λέστερ στο Cardiff City Stadium:

Mike Egerton/PA via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ