ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουίς Ενρίκε: "Θα έπρεπε να σκοτώσω τους παίκτες μου στο ημίχρονο του Ισπανία - Αγγλία"

Spain's coach Luis Enrique reacts during the UEFA Nations League soccer match between Spain and England at Benito Villamarin stadium, in Seville, Spain, Monday, Oct. 15, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Spain's coach Luis Enrique reacts during the UEFA Nations League soccer match between Spain and England at Benito Villamarin stadium, in Seville, Spain, Monday, Oct. 15, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, υποστήριξε ότι θα έπρεπε να "σκοτώσει" τους παίκτες του στο ημίχρονο της ήττας (2-3) από την Αγγλία, αναφερόμενος στην επιείκεια με την οποία τους αντιμετώπισε.

Η εθνική Ισπανίας γνώρισε την ήττα (2-3) από την αντίστοιχη της Αγγλίας στη Σεβίλλη για την τέταρτη αγωνιστική του Nations League. Μάλιστα, η φιλοξενούμενη ομάδα προηγείτο ήδη 3-0 από το ημίχρονο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "φούρια ρόχα", Λουίς Ενρίκε, υποστήριξε ότι "θα έπρεπε να σκοτώσει" τους παίκτες του στο ημίχρονο, αναφερόμενος στην επιείκεια με την οποία τους αντιμετώπισε.

"Είναι άσχημο αυτό που θα πω. Ήμουν φανταστικός με τους παίκτες μου στο ημίχρονο, το φυσιολογικό θα ήταν να τους σκοτώσω. Αλλά, προσπάθησα να τους ενθαρρύνω.

Δεν έκανα αλλαγή, τους είπα ότι και οι μεγάλες ομάδες υποφέρουν κάποιες φορές. Δεν έχω να διορθώσω κάτι, οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές. Ο κάθε προπονητής έχει τη μέθοδό του", υποστήριξε ο Λουίς Ενρίκε.

Photo credits: AP Photo/Miguel Morenatti

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ