ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεβ: "Κανένα πέναλτι"

Germany head coach Joachim Loew reacts during the group F match between Germany and Mexico at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Germany head coach Joachim Loew reacts during the group F match between Germany and Mexico at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Γιόακιμ Λεβ καυτηρίασε την απόφαση του διαιτητή να υποδείξει το πέναλτι με το οποίο ο Γκριεζμάν χάρισε τη νίκη στη Γαλλία κόντρα στη Γερμανία, τονίζοντας πως δεν υπάρχει καν επαφή του Χούμελς με τον Ματουϊντί.

Για την 3η αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία του Nations League, η Γερμανία προηγήθηκε στο Stade de France με γκολ του Κρόος στο 14', ωστόσο η Γαλλία έκανε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο με δύο τέρματα του Γκριεζμάν.

Το δεύτερο ήρθε από την άσπρη βούλα στο 80', με τον Γιόακιμ Λεβ στις δηλώσεις του μετά το ματς να καυτηριάζει την απόφαση του Mazic να στήσει την μπάλα στα 11 βήματα.

"Είναι διαφορετική ήττα σε σχέση με εκείνη στην Ολλανδία (3-0). Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή μας και θα μπορούσαμε στο ημίχρονο να είμαστε μπροστά με 2-0.

Το πέναλτι της Γαλλίας ήταν εντελώς άδικο. Το είδα ξανά και ο Χούμελς δεν έρχεται καν σε επαφή με τον Ματουϊντί", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Γερμανίας.

AP Photo/Matthias Schrader

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ