ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάνερβα: "Η Ελλάδα ήταν πιο επιθετική από το ματς στο Τάμπερε"

UEFA NATIONS LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο προπονητής της Φινλανδίας, Μάρκου Κάνερβα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρωτιά της ομάδας του και είπε πως είδε πιο επιθετική της Εθνική Ελλάδας σε σχέση με τον αγώνα στο Τάμπερε.

Ο προπονητής της Φινλανδίας, Μάρκου Κάνερβα, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα στο ΟΑΚΑ ( 1-0), εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρωτιά της ομάδας του στον όμιλο ό,τι και αν γίνει την τελευταία αγωνιστική. Επίσης, είπε πως είδε πιο επιθετική της Εθνική Ελλάδας σε σχέση με τον αγώνα στο Τάμπερε, όπου οι παίκτες του είχαν κυριαρχήσει και είχαν επικρατήσει με 2-0.

"Προφανώς δεν είναι πολλά τα χαμόγελα λόγω της ήττα μας, όμως είμαστε χαρούμενοι για την πρώτη θέση. Στο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα ήταν πολύ καλή, είχε ευκαιρίες και σκόραρε. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου και την προσπάθεια των παικτών μου, παρότι δεν παίξαμε καλά", ανέφερε αρχικά και μετά αναφέρθηκε στο Nations League:

"Είναι μια πολύ καλή διοργάνωση και μας έδωσε την ευκαιρία να προκριθούμε στα playoffs. Έχουμε τη δυνατότητα να αγωνιστούμε απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Μου αρέσει ως διοργάνωση".

Για το αν εντόπισε διαφορές στην Ελλάδα: "Ήταν πολύ δυνατοί οι Έλληνες παίκτες, ενώ στο Τάμπερε δεν έπαιξαν πολύ καλά. Ήθελαν να πάρουν εκδίκηση. Η Ελλάδα ήταν πιο επιθετική και απειλητική στις στημένες φάσεις".

Για το αν εφησυχάζει λόγω της πρώτης θέσης: "Είναι πολύ σημαντική η πρώτη θέση, ξέρουμε όμως πως θα έχουμε κι άλλη ευκαιρία. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ