NATIONS LEAGUE

Ισπανία - Ουκρανία: Ο Φάτι έσπασε ρεκόρ 95 ετών και έγινε ο νεότερος σκόρερ

Spain's Ansu Fati celebrates after scoring his team's third goal during the UEFA Nations League soccer match between Spain and Ukraine at the Estadio Alfredo Di Stefano stadium in Madrid, Spain, Sunday, Sept. 6, 2020. (AP Photo/Bernat Armangue)
Spain's Ansu Fati celebrates after scoring his team's third goal during the UEFA Nations League soccer match between Spain and Ukraine at the Estadio Alfredo Di Stefano stadium in Madrid, Spain, Sunday, Sept. 6, 2020. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Ο Άνσου Φάτι έκανε το 3-0 για την Ισπανία στο 32ο λεπτό του ματς με την Ουκρανία και έγινε σε ηλικία 17 ετών και 311 ημερών ο νεότερος σκόρερ της ρόχα καταρρίπτοντας ρεκόρ 95 ετών. (VIDEO)

Η Ισπανία υποδέχθηκε την Ουκρανία για το Nations League και προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο. Μπορεί ο Σέρχιο Ράμος να πέτυχε δύο γκολ (τα δύο πρώτα της φούρια ρόχα και του ματς), αλλά τη δόξα έκλεψε ο Άνσου Φάτι.

Αφού κέρδισε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ανδαλουσιάνος για ν' ανοίξει το σκορ, πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ στο 32ο λεπτό. Στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στην εθνική Ισπανίας, πέτυχε το πρώτο του γκολ με αυτή και έγινε σε ηλικία 17 ετών και 311 ημερών ο νεότερος σκόρερ της ρόχα.

Κατέρριψε ρεκόρ 95 ετών. Αυτό που κρατούσε από το 1925 (!) ο Εράθκιν. Δείτε το γκολ του παίκτη της Μπαρτσελόνα:

TAGS NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ