Γιβραλτάρ: Λάθος εθνικός ύμνος στην ιστορική του νίκη

Την ημέρα που το Γιβραλτάρ σημείωσε την πρώτη του νίκη σε επίσημο παιχνίδι, έμελλε να ακούσει τον εθνικό ύμνο του Λιχτενστάιν και όχι τον δικό του, μετά από λάθος των Αρμένιων διοργανωτών! (VIDEO)

Το Γιβραλτάρ έγραψε ιστορία το Σάββατο (13/10), καθώς επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Αρμενίας για τον τέταρτο όμιλο της League D στο Nations League. Αυτή ήταν η πρώτη του επικράτηση μετά από 22 παιχνίδια και ισάριθμες ήττες! Η καταπληκτική ημέρα για τους παίκτες της ομάδας του βράχου, επισκιάστηκε από λανθασμένο εθνικό ύμνο που προκάλεσε την απογοήτευσή τους.

Αντί να ακούσουν τον δικό τους, στα μεγάφωνα ακούστηκε αυτός του Λιχτενστάιν στο Vazgen Sargsyan του Ερεβάν. Μερικές ώρες μετά το τέλος του αγώνα, η ομοσπονδία του Γιβραλτάρ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε:

"Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Γιβραλτάρ είναι στην απογητευτική θέση να σημειώσει ότι πριν από το σημερινό παιχνίδι του UEFA Nations League απέναντι στην Αρμενία, ακούστηκε ο εθνικός ύμνος του Λιχτενστάιν. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αρμενίας απολογήθηκε στον επικεφαλής της ομοσπονδίας του Γιβραλτάρ για την αβλεψία, ενώ από μεγάφωνα του εθνικού σταδίου ζητήθηκε συγγνώμη".

Πάντως με τη λήξη της αναμέτρησης, οι ποδοσφαιριστές του Γιβραλτάρ γιόρτασαν με την ψυχή τους τη νίκη. Δείτε πώς αντέδρασαν μετά το 0-1 στην Αρμενία:

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Όταν ο Βασίλειος Κωστέτσος, η Claudia Schiffer και ο Axl Rose τα πίνανε στο La Mamunia

Οργασμός 90s καλτίλας στο βίντεο που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ελληνικό σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ