ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναστασιάδης: "Με εμένα θα τα δείτε όλα!"

UEFA NATIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του, είπε πως ο χρόνος είναι υπέρ της Εθνικής και πως μαζί του θα τα δούμε όλα. Τι είπε για την έδρα της γαλανόλευκης και για το πώς θα δουλέψει με τις μικρότερες Εθνικές.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τη Φινλανδία και τη νίκη με 1-0 της Εθνικής μας ομάδας, ο Άγγελος Αναστασιάδης τόνισε πως έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και ανέφερε πως ο χρόνος δουλεύει υπέρ της γαλανόλευκης, είπε πως μαζί του θα... τα δούμε όλα.

Σε ερώτηση για την έδρα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, μιας και το ΟΑΚΑ δεν είναι έδρα, σχολίασε πως θα εξαρτηθεί και από την κλήρωση για τα προκριματικά του Euro 2020. Παράλληλα, απάντησε και για το πώς θα συνεργαστεί με τις μικρότερες Εθνικές και το πώς θα φτιαχτεί ένα "οικοδόμημα".

Για τα κέρδη πέρα από τη νίκη: "Θέλαμε να δείξουμε στον κόσμο πως αγαπάμε αυτή την ομάδα και θα δώσουμε την ψυχή μας. Εγώ θέλω να συνεχιστεί αυτό και είμαι σίγουρος πως θα γίνει. Ταλέντο υπάρχει στην ομάδα, αν υπάρξει και θέληση, τότε σίγουρα μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι".

Για το αν δεν είδε πράγματα που ήθελε από τους παίκτες του: "Δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι, ο χρόνος είναι λίγος, τα παιδιά έρχονται από διαφορετικές φιλοσοφίες. Είμαι ικανοποιημένος από τη θέληση, την προσπάθεια, όμως στεναχωρήθηκα που δεν είχαμε βασικά πράγματα στο παιχνίδι μας. Μαζί με τη θέληση, αν κάναμε μερικά πράγματα απλά και είχαμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυτοσυγκέντρωση, θα τα καταφέρναμε καλύτερα. Δεν μπορώ να έχω παράπονο, όμως υπάρχουν πράγματα που δεν τα ζητάει ο Αναστασιάδης, τα ζητάει το ποδόσφαιρο".

Για το τι σκέφτεται ενόψει Εσθονίας: "Εχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες και δεν ξεχωρίζω κανέναν. Πιστεύω πως όσοι ήρθαν, αξίζουν να είναι στην Εθνική. Την Κυριακή θα υπάρξουν αλλαγές και θα δούμε αν τα παιδιά θα μπορέσουν να κατανοήσουν όσα ζητάμε. Είμαστε στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα και έπρεπε να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μια καλή ομάδα. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός και δεν μπορέσαμε να παίξουμε όπως θέλαμε. Ήταν δύσκολο να ανταπεξέλθουμε. Αυτό μπορεί να μας κάνει να δούμε αν θα μπορούμε να βασιστούμε σε όλους τους παίκτες.

Για τον σχηματισμό και αν θα δούμε και άλλα πράγματα: "Με τον Αναστασιάδη θα τα δείτε όλα. Παίξαμε με παιδιά που έχουν στο πετσί τους την επιθετική συμπεριφορά. Αυτό από μόνο του δημιουργεί πολλές συνθήκες σε τακτικά ζητήματα".

Για τα περιθώρια βελτίωσης: "Ο χρόνος θα είναι υπέρ μας, είτε είναι λίγος είτε αρκετός. Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας δεν δουλεύει μόνο 2-3 μέρες, αλλά όλο το χρόνο. Εγώ δεν μπορούσα να προετοιμάσω την ομάδα μιλώντας με κάθε παίκτη ξεχωριστά. Αυτά θα μπορούμε να τα κάνουμε στη συνέχεια. Τα παιδιά έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, όμως θα μπορούν να μιλάνε και μαζί μου συχνά και να με γνωρίσουν λίγο καλύτερα".

Για το θέμα της έδρας: "Συζητιέται το θέμα αυτό. Δεν είμαι αρμόδιος για να απαντήσω. Υπάρχουν και τεχνικά ζητήματα με διάφορα γήπεδα. Πιστεύω ότι γρήγορα θα καταλήξουμε. Πολλά θα εξαρτηθούν και από την κλήρωση για τα προκριματικά. Μην κατηγορούμε τον κόσμο που δεν έρχεται στο γήπεδο, εμείς τον φέρνουμε κι εμείς τον διώχνουμε. Μακάρι να ήταν γεμάτο το γήπεδο, αλλά εμείς φταίμε. Ο κόσμος δεν γνωρίζει όλη την αλήθεια για όσα συμβαίνουν σε μια ομάδα, όμως καταλαβαίνει το ψέμα. Εμείς πρέπει να τον κάνουμε να έρθει εδώ να μας δει και να πειστεί με την προσπάθειά μας".

Για το αν θα δει τις Ελπίδες: "Έχω ήδη κλείσει εισιτήριο για να είμαι στην Αυστρία για να δω τη ρεβάνς. Είναι βασικός ρόλος του ομοσπονδιακού τεχνικού, αυτό έκανα για επτά χρόνια στην Κύπρο. Είναι πολύ σημαντικά αυτά τα παιχνίδια των μικρών. Εγώ θα είμαι δίπλα τους, από απόσταση βέβαια, αφού δεν μπορώ να παρέμβω. Η παρουσία του προπονητή της Εθνικής Ανδρών όμως δίνει άλλη βαρύτητα στην απόδοσή τους και αυτοπεποίθηση, διότι φαίνεται πως κάποιος ασχολείται μαζί τους. Τα ξέρω τα παιδιά, θα τους συναντώ και θα συζητώ μαζί τους. Θέλουμε να βελτιώσουμε όσο γίνεται το οικοδόμημα της Εθνικής. Όσο για το πόσο θα μείνω, ο Θεός θα αποφασίσει".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ