ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγγλία - Κροατία: Ο Σιδηρόπουλος διαιτητής στο "Wembley"!

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μπορεί στην Ελλάδα να μην επιλέγεται για τα μεγάλα ματς της Super League - καθώς ορίζονται ξένοι διαιτητές από την ΚΕΔ - αλλά ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει το ματς Αγγλία - Κροατία για το Nations League.

Η Αγγλία υποδέχεται την Κροατία στο "Wembley" (18/11, 16:00) για την 6η αγωνιστική του Nations League και διαιτητής στο ματς του Λονδίνου θα είναι ο Έλληνας, Τάσος Σιδηρόπουλος.

Μπορεί ο Ροδίτης ρέφερι να μην επιλέγεται για τα μεγάλα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος - διηύθυνε μόνο το ματς του Άρη με τον Ολυμπιακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" - καθώς η ΚΕΔ επιλέγει ξένους συναδέλφους του, αλλά η UEFA τον όρισε για τη σπουδαία συνάντηση των "τριών λιονταριών" με τη φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Βοηθοί του θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς και Λάζαρος Δημητριάδης, ενώ επιπρόσθετοι βοηθοί οι Τάσος Παπαπέτρου και Γιάννης Παπαδόπουλος. Τέταρτος διαιτητής στο ματς του "Wembley" θα είναι ο Δαμιανός Ευθυμιάδης.

Στο Nations League έχει διευθύνει πρόσφατα την αναμέτρηση της Ουκρανίας με τη Σλοβακία στο Λβιβ στις 9 του περασμένου Σεπτεμβρίου για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ