NATIONS LEAGUE

Nations League: Άγγλος οπαδός θα περπατήσει 321χλμ. μέχρι το Γουέμπλεϊ στη μνήμη του φίλου του

Ο Λι ΜαΚάλιστερ στον δρόμο για το Γουέμπλεϊ
Ο Λι ΜαΚάλιστερ στον δρόμο για το Γουέμπλεϊ LEE MCALLISTER

Ο Λι ΜαΚάλιστερ θα περπατήσει από το Όλνταμ μέχρι το Γουέμπλεϊ για τον αγώνα της εθνικής Αγγλίας με τη Γερμανία στο Nations League για να τιμήσει τη μνήμη του φίλου του, που πέθανε από μία σπάνια μορφή καρκίνου.

Ένας Άγγλος οπαδός, ονόματι Λι ΜαΚάλιστερ, αποφάσισε να ξεκινήσει περπατώντας από το Όλνταμ με τελικό προορισμό το Γουέμπλεϊ για τον αγώνα της εθνικής Αγγλίας με τη Γερμανία στο Nations League την προσεχής Δευτέρα (23/9).

Ο ΜαΚάλιστερ ξεκίνησε το ταξίδι του, που αναμένεται να διαρκέσει εννέα μέρες, την Κυριακή (18/9) και θα περπατήσει 321χλμ στη μνήμη του καλού του φίλου, Ρίκι Κέισι, ο οποίος πέθανε από μία σπάνια μορφή καρκίνου, γνωστή ως RMC, σε ηλικία 48 ετών.

Στόχος του είναι να συγκεντρώσει χρήματα και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για το Ricky Casey Trust, μία φιλανθρωπική οργάνωση που ιδρύθηκε μετά τον θάνατο του φίλου του.

"Ο Ρίκι ήταν στενός μου φίλος, παίζαμε μαζί ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια. Εμφάνισε το RMC πριν από τεσσεράμισι χρόνια. Ήταν πυροσβέστης εκείνη την εποχή. Κάναμε μερικές εκδηλώσεις συγκέντρωσης χρημάτων για αυτόν την ώρα που ήταν άρρωστος για να προσπαθήσει να πάρει κάποια φάρμακα.

Ήταν αρκετά δημοφιλής στην τοπική κοινότητα. Συγκεντρώσαμε αρκετά χρήματα για μια δοκιμή φαρμάκων, αλλά δυστυχώς, πριν προλάβει, πέθανε. Στη συνέχεια, η γυναίκα του δημιούργησε τη φιλανθρωπική οργάνωση στο όνομά του και μου ζήτησε να είμαι διαχειριστής, κάτι που έκανα.

Το RMC είναι ένα τόσο σπάνιο είδος καρκίνου, οπότε το πιο σημαντικό πράγμα είναι η συνειδητοποίηση. Καταλήξαμε να είμαστε η μόνη φιλανθρωπική οργάνωση του Ηνωμένου Βασιλείου, γι' αυτό και θέλουμε να το διαδώσουμε ευρύτερα, εκτός της τοπικής μας κοινότητας.

Ο Ρίκι έπαιζε για την τοπική μας κοινότητα, έτσι σκέφτηκα ότι θα ήταν υπέροχο να κάνουμε μια βόλτα από την τοπική μας ποδοσφαιρική ομάδα στο Γουέμπλεϊ, την ημέρα που η Αγγλία θα παίξει με τη Γερμανία."

TAGS NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ