ΠΑΟΚ

Νάσμπεργκ: "Όταν είδα τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ είπα γι' αυτό το κοινό θέλω να παίξω"

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Ίβαν Νάσμπεργκ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ PRINT SCREEN TWITTER

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ στις πρώτες του δηλώσεις αφού υπέγραψε στον ΠΑΟΚ δήλωσε ενθουσιασμένος με τους οπαδούς του Δικεφάλου, τόνισε ότι για εκείνον το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πρόκληση και εξέφρασε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί με τους ασπρόμαυρους.

Ο 26χρονος στόπερ Ίβαν Νάσμπεργκ είναι επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ και στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο YouTube αναφέρθηκε στην απόφασή του να μετακομίσει στον Δικέφαλο.

Ο Νορβηγός αμυντικός μεταξύ άλλων δήλωσε πως είναι ενθουσιασμένος με τους οπαδούς της ομάδας, ενώ εξέφρασε και την ανυπομονησία του να αγωνιστεί με τους ασπρόμαυρους και να κερδίσει τίτλους.

Αναλυτικά οι πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ:

"Αρχικά, είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ. Ήταν δύο δύσκολοι μήνες αναμονής και είναι καλό που εν τέλει είμαι εδώ. Θέλω να προσπαθήσω με τα παιδιά και να προχωρήσουμε μαζί. Ανυπομονώ.

Είμαι ένας παίκτης που κάνει τα πάντα για την ομάδα, προκειμένου να πετύχει να κερδίσει παιχνίδια και να παλέψει για το πρωτάθλημα. Βασικά όμως έχω να πω: θα δείτε στο γήπεδο. Νομίζω πως είναι πολύ καλό για μένα που βρίσκεται εδώ ο Ίνγκασον.

Θα μου δώσει τις κατάλληλες συμβουλές για να εγκατασταθώ εδώ, τόσο εντός, όσο κι εκτός γηπέδου. Θα είναι μία σημαντική βοήθεια για μένα. Όταν άκουσα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ έκανα την έρευνά μου στο YouTube και είδα αυτούς τους τρελούς φιλάθλους στο γήπεδο της Τούμπας, με τα... πώς τα λέτε;

Ναι, πυροτεχνήματα. Είπα αμέσως πως αυτό είναι ένα κοινό για το οποίο θέλω να παίξω. Θέλω να το ζήσω όλο αυτό. Είμαι έτοιμος, είμαι εδώ και θα δώσω ό,τι έχω.

Μίλησα με τον Ζοσέ Μπότο, μου ανέλυσε το πλάνο και τους στόχους της ομάδας και σκέφτηκα πως είναι ένα καλό βήμα για μένα. Πιστεύω πως μπορώ να εξελιχθώ εδώ και να βοηθήσω να κερδίσουμε τίτλους. Μου ταιριάζει η ομάδα. Νομίζω πως το πρωτάθλημα στην Ελλάδα είναι πιο σκληρό και με μεγαλύτερη ποιότητα.

Θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα σε σχέση με τη Νορβηγία, αλλά όπως σας είπα, πιστεύω πως είναι ένα καλό βήμα για την καριέρα μου και μία ευκαιρία να δείξω πόσο καλός ποδοσφαιριστής είμαι.

Αρχικά, θέλω να ενταχθώ στην ομάδα και μετά να βοηθήσω όσο μπορώ. Θέλω να ξεκινήσουμε όσο πιο γρήγορα τα παιχνίδια και να αρχίσουμε να κερδίζουμε. Επιτέλους βρίσκομαι εδώ και είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα! Πάμε!".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ