ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Νάπολι: Ξεπέρασε τον τραυματισμό του σε χρόνο ρεκόρ ο Μανωλάς

Ο Μανωλάς πανηγυρίζει με τη φανέλα της Νάπολι
Ο Μανωλάς πανηγυρίζει με τη φανέλα της Νάπολι AP

Ο Κώστας Μανωλάς ξεπέρασε πολύ πιο γρήγορα απ'ότι είχε αρχικά υπολογιστεί το πρόβλημα τραυματισμού του στο ματς με την Ουντινέζε και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Γκατούζο για τον αγώνα με την Φιορεντίνα.

Μετά από τις νίκες κόντρα στην Ουντινέζε (2-1 στο πρωτάθλημα) και Έμπολι (3-2 στο Κύπελλο), ο Τζενάρο Γκατούζο έχει έναν ακόμα λόγο για να είναι ικανοποιημένος αυτές τις ημέρες και αυτός ακούει στο όνομα Κώστας Μανωλάς.

Ο Έλληνας διεθνής στόπερ είχε χτυπήσει στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ουντινέζε και αποχώρησε τραυματίας, με τον Μανωλά να χάνει το ματς Κυπέλλου με την Έμπολι μεσοβδόμαδα και τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για αποχή του από τα γήπεδα για περίπου δύο εβδομάδες λόγω θλάσης στο δεξί πόδι.

Ωστόσο, αποδεικνύεται πως ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός είναι γερό σκαρί, με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα να αναφέρουν πως έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης της Παρασκευής "δηλώνοντας" διαθέσιμος για τον κυριακάτικο αγώνα με την Φιορεντίνα στο "Ντιέγκο Μαραντόνα" στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Serie A.

Σημειώνεται πως τρεις ημέρες μετά το ματς πρωταθλήματος με τους βιόλα ακολουθεί ένα ακόμα σημαντικό ματς για τους παρτενοπέι, αυτό με αντίπαλο την Γιουβέντους στο "Mapei Stadium" για το ιταλικό Σούπερ Καπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ