ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Στον αέρα ο Γκατούζο, σκέψεις για επιστροφή Μπενίτεθ

Ο Ράφα Μπενίτεθ κατά τη διάρκεια αγώνα της Premier League μεταξύ της Νιούκαστλ και της Γουλβς
Ο Ράφα Μπενίτεθ κατά τη διάρκεια αγώνα της Premier League μεταξύ της Νιούκαστλ και της Γουλβς Ⓒ 2019 NICK POTTS/ASSOCIATED PRESS

Η θέση του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο της Νάπολί είναι επισφαλής μετά την ήττα από την Βερόνα, με την "Corriere dello Sport" να αποκαλύπτει πως ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ράφα Μπενιτεθ.

Ο Τζενάρο Γκατούζο έμεινε όρθιος μετά την ήττα από την Γιουβέντους στα μέσα της περασμένης εβδομάδας και την απώλεια του Super Cup (ήττα με 2-0 για την Νάπολι), ωστόσο το νέο χαστούκι, που ήρθε μέσω ανατροπής από την Βερόνα στο πρωτάθλημα (ήττα με 3-1 στο Μπεντεγκόντι) έχει φέρει νέα δεδομένα.

Δεδομένα που μόνο ευχάριστα δεν είναι για τον "Ρίνγκιο", με την "Corriere dello Sport" να υποστηρίζει με σημερινό της δημοσίευμα πως ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έχει άρει πλέον την εμπιστοσύνη του προς τον προπονητή βλέποντας να απειλείται ακόμα και η είσοδος στην πρώτη τετράδα και να ψάχνει ήδη για διάδοχη κατάσταση.

Πέρα από τον προπονητή, ο ισχυρός άνδρας των παρτενοπέι είναι έντονα δυσαρεστημένος και από τον τεχνικό διευθυντή, Κριστιάνο Τζουντόλι, και την ώρα που περιμένει από τους δύο άνδρες να υποβάλλουν παραίτηση, σκέφτεται ήδη την επόμενη ημέρα.

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, αυτή θα σχετίζεται με το πρόσφατο παρελθόν, με τον Ράφα Μπενίτεθ -που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις από το 2013 μέχρι το 2015 που ήταν στο Σαν Πάολο- να είναι ο βασικός υποψήφιος για να διαδεχτεί τον Γκατούζο σε περίπτωση αποχώρησής του.

Σημείωνεται πως πριν από λίγες ημέρες ο Μπενίτεθ έμεινε ελεύθερος από την Ντάλιαν, με τον Ισπανό τεχνικό να επιλέγει να λύσει τη συνεργασία του με την κινεζική ομάδα παρά το γεγονός πως απολάμβανε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο μαζί της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ