ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Στο "σφυρί" ο Κουλιμπαλί, ενδιαφέρονται Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί με τη φανέλα της Νάπολι
Ο Καλιντού Κουλιμπαλί με τη φανέλα της Νάπολι © 2019 GREGORIO BORGIA / AP IMAGES

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί αναμένεται να παραχωρηθεί το καλοκαίρι καθώς δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Νάπολι. Ο ατζέντης του Σενεγαλέζου στόπερ έχει έρθει ήδη σε επαφή με τις Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, οι οποίες εξετάζουν την περίπτωσή του.

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί είναι στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές της Νάπολι, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ. Ο Σενεγαλέζος στόπερ έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο με τους παρτενοπέι, οι οποίοι δεν θέλουν να τον χάσουν άνευ αντιτίμου από τη στιγμή που δεν ήρθαν σε συμφωνία μαζί του για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ήδη ο ατζέντης του, Φαλί Ραμαντάνι έχει έρθει σε επαφή με τις Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα που έχουν ενδιαφερθεί και στο παρελθόν για την απόκτησή του.

Μάλιστα στην Ισπανία αναφέρουν ότι ο παίκτης μπορεί να παραχωρηθεί ακόμα και με 30 εκατομμύρια ευρώ. Ο λόγος είναι η οικονομική στενότητα που αντιμετωπίζουν οι Ναπολιτάνοι και ψάχνουν χρήματα για να ανακάμψουν σε αυτό το κομμάτι.

Ο Κουλιμπαλί αγωνίζεται στη Νάπολι από το καλοκαίρι του 2014, όταν αποκτήθηκε από την Γκενκ. Συνολικά με τους παρτενοπέι έχει αγωνιστεί 317 φορές, κατακτώντας ένα Κύπελλο Ιταλίας και ένα ιταλικό Super Cup.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA SERIE A ΙΣΠΑΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ