ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Ρουίθ, το νέο θύμα του κορονοϊού στην ομάδα του Γκατούζο

O Φαμπιάν Ρουίθ πανηγυρίζει γκολ με του φανέλα της Νάπολι σε αγώνα της Serie A απέναντι στην Ρόμα
O Φαμπιάν Ρουίθ πανηγυρίζει γκολ με του φανέλα της Νάπολι σε αγώνα της Serie A απέναντι στην Ρόμα Ⓒ 2020 ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ/ASSOCIATED PRESS

Τα προβλήματα δεν λένε να εγκαταλείψουν το στρατόπεδο της ομάδας του Τζενάρο Γκατούζο, με την Νάπολι να ανακοινώνει πως ο Φαμπιάν Ρουίθ τέθηκε σε αυτοαπομόνωση καθώς διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Η Νάπολι έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα τη φετινή σεζόν από τον κορονοϊό και η πανδημία δεν λέει να την αφήσει σε ησυχία, με το τελευταίο μέλος της ομάδας του ιταλικού Νότου που προσεβλήθηκη από τον ιό να είναι ο Φαμπιάν Ρουίθ.

Αυτό το ανακοίνωσε επίσημα το Σάββατο η διοίκηση της ιταλικής ομάδας, τονίζοντας πως ο Ισπανός διεθνής μέσος μπήκε άμεσα σε καθεστώς απομόνωσης όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο και ότι δεν βρέθηκε άλλο θετικό δείγμα στα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι παρτενοπέι.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Ρουίθ τίθεται νοκ-άουτ όχι μόνο από τον κυριακάτικο (17/1) αγώνα πρωταθλήματος με την Φιορεντίνα για την 18η αγωνιστική της Serie A αλλά και από το ιταλικό Σούπερ Καπ κόντρα στην Γιουβέντους που θα λάβει χώρα στις 20 Ιανουαρίου στο ουδέτερο "Mapei Stadium".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ