ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Πλήγμα με Όσιμεν, τίθεται νοκ-άουτ για περίπου τρεις μήνες

Ο Βίκτορ Όσιμεν με τη φανέλα της Νάπολι σε ντέρμπι πρωταθλήματος κόντρα στην Ίντερ | 21 Νοεμβρίου 2021
Ο Βίκτορ Όσιμεν με τη φανέλα της Νάπολι σε ντέρμπι πρωταθλήματος κόντρα στην Ίντερ | 21 Νοεμβρίου 2021 @2021ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Βίκτορ Όσιμεν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά τον τραυματισμό του στο πρόσωπο στο ντέρμπι με την Ίντερ και θα επιστρέψει σε περίπου 90 ημέρες στη δράση, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Νάπολι.

Άσχημα ήταν τα νέα από το μέτωπο Βίκτορ Όσιμεν για την Νάπολι. Ο Νιγηριανός φορ είχε τραυματιστεί στο πρόσωπο στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Ίντερ στο Μεάτσα ("υπέστη πολλαπλά μετατοπισμένα κατάγματα της κόγχης και του αριστερού ζυγωματικού", ανέφερε το σχετικό ιατρικό ανακοινωθέν) και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για αναγκαστική αποχή του από τα γήπεδα για περίπου έναν μήνα όμως το πρόβλημα αποδείχτηκε πολύ μεγαλύτερο.

Ο παίκτης υποβλήθηκε την Τρίτη (23/11) σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Νάπολι η επιστροφή του στη δράση θα γίνει σε περίπου 90 ημέρες, με τον παίκτη να είναι τώρα καλά και να βρίσκεται υπό παρακολούθηση για μερικές ημέρες και να έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει νωρίτερα φορώντας μία προστατευτική μάσκα.

Σε περίπτωση που μείνει για τρεις μήνες εκτός γηπέδων, ο Νιγηριανός επιθετικός θα είναι σε θέση να παίξει κα πάλι στο ματς της 20ης Φεβρουαρίου απέναντι στην Κάλιαρι, παιχνίδι που είναι ανάμεσα σε πολύ δυνατές αναμετρήσεις για την Serie A, όπως είναι αυτές με την Ίντερ (13 Φεβρουαρίου), Λάτσιο (27 Φεβρουαρίου) και Μίλαν (6 Μαρτίου).

Σημειώνεται πως εκτός από τη ιταλική ομάδα, πρόβλημα αντιμετωπίζει και η εθνική Νιγηρίας που ενδεχομένως να στερηθεί των υπηρεσιών του παίκτη στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 9 Ιανουαρίου έως τις 6 Φεβουαρίου του 2022.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ