ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Ο Μέρτενς θέλει να μείνει άλλο ένα χρόνο και μετά να φύγει

Ο Ντρις Μέρτενς πανηγυρίζει γκολ της Νάπολι κόντρα στην Ρόμα σε ματς της Serie A | 21 Μαρτίου 2021
Ο Ντρις Μέρτενς πανηγυρίζει γκολ της Νάπολι κόντρα στην Ρόμα σε ματς της Serie A | 21 Μαρτίου 2021 @2021 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Ο Ντρις Μέρτενς θέλει να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με τη Νάπολι, αν και δεν είναι βασική επιλογή του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Αν και ο Ντρις Μέρτενς δεν αποτελεί βασική επιλογή του Λουτσιάνο Σπαλέτι, εντούτοις ο ίδιος θέλει να υπογράψει νέο μονοετές συμβόλαιο με τη Νάπολι και μετά να αποχωρήσει από την ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε.

Ο 34χρονος Βέλγος επιθετικό αγωνίζεται από το 2013 στους παρτενοπέι και μετράει 273 συμμετοχές και 105 γκολ. Πάντως, δεν είναι η Νο1 επιλογή του προπονητή του, αλλά αυτό δεν τον πτοεί και θέλει να συνεχίσει στο Σαν Πάολο.

"Εχουν έρθει πολλοί νέοι και καλοί παίκτες και είναι λογικό να μην είμαι στις βασικές επιλογές. Αγαπάω όμως τη Νάπολι και θα ήθελα να παίξω σε αυτήν και τη νέα σεζόν. Για έναν ακόμη χρόνο και μετά θα φύγω", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μέρτενς.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ