ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Ο Κβαρατσκέλια έγινε η πρώτη μεταγραφή της για τη νέα σεζόν

Ο Χβίτσα Κβαρατσχέλια
Ο Χβίτσα Κβαρατσχέλια INTIME

Ο Χβίτσα Κβαρατσκέλια αποτελεί το πρώτο απόκτημα της Νάπολι ενόψει της νέας σεζόν όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος των παρτενοπέι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, με τον Γεωργιανό εξτρέμ να βάζει την υπογραφή του σε 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις βγήκε την Τετάρτη (27/4) στον ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Kiss Kiss" και ζήτησε συγγνώμη "από όλους τους οπαδούς της Νάπολι για την πολύ άσχημη ήττα στην έδρα της Έμπολι", όμως δεν έμεινε μόνο εκεί αφού φρόντισε να "ζεστάνει" τους φίλους των παρτενοπέι με δύο ειδήσεις.

Η πρώτη είχε να κάνει με τον Ντρις Μέρτενς, με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου να αναφέρει πως οι δυο τους συνομιλούν και μάλιστα έδωσαν ραντεβού στο τέλος της σεζόν για να συζητήσουν το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Βέλγου.

Η δεύτερη δεν είχε να κάνει όμως με μελλοντική συζήτηση αλλά με κάτι πιο χειροπιαστό αφού ανακοίνωσε πως το πρώτο μεταγραφικό χτύπημα της Νάπολι ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν είναι ο Χβίτσα Κβαρατσκέλια.

Πρόκειται για σπουδαία κίνηση αφού ο παίκτης ήταν στο ραντάρ αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων και η Τότεναμ, με τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αποκαλύπτει πως ο Γεωργιανός διεθνής εξτρέμ (αναμένεται να καλύψει το κενό του Ινσίνιε) θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Σύμφωνα μάλιστα με την ιστοσελίδα "Calcionapoli24", η Νάπολι προσέφερε το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ στην Ντιναμό Μπατούμι για να ολοκληρωθεί το deal, με τον παίκτη να συμφωνεί στο ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ ως ετήσιες αποδοχές.

Ο Χβίτσα Κβαρατσκέλια εν δράσει:

TAGS ΝΑΠΟΛΙ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ