ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Ο "κατοστάρης" Μέρτενς πέταξε το γάντι στον Λουκακού

Ο Ντρις Μέρτενς πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Νάπολι κόντρα στην Ρόμα για την Serie A
Ο Ντρις Μέρτενς πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Νάπολι κόντρα στην Ρόμα για την Serie A @ 2021 GREGORIO BORGIA/ASSOCIATED PRESS

Ο Ντρις Μέρτενς θέλησε να γιορτάσει με ιδιαίτερο τρόπο τη συμπλήρωση 100 τερμάτων στην Serie A με τη φανέλα της Νάπολι, στέλνοντας μήνυμα -μέσω Facebook- στον συμπατριώτη του και φορ της Ίντερ, Ρομελού Λουκακού.

Για μεγάλο διάστημα τη φετινή σεζόν ο Ντρις Μέρτενς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς ωστόσο στο τελευταίο διάστημα όχι μόνο είναι ενεργός αλλά βοηθάει σημαντικά την Νάπολι έχοντας πάρει θέση στην κορυφή της επιθετικής γραμμή της.

Τελευταίο παράδειγμα η παρουσία του στο ματς της Κυριακής (21/3) απέναντι στην Ρόμα όταν πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του Τζενάρο Γκατούζο, για να οδηγήσει τους Ναπολιτάνους σε νίκη με 2-0 στην Ρώμη φτάνοντας τα 100 τέρματα στην Serie A με τη φανέλα τους.


Το επίτευγμα ήταν αναντίρρητα σημαντικότατο και για αυτό ο Βέλγος διεθνής φορ το πανηγύρισε δεόντως και την επόμενη ημέρα (22/3) μέσω των social media, ανεβάζοντας φωτογραφία-κολάζ με τον ίδιο σε διάφορες πόζες με τη φανέλα της Νάπολι και γράφοντας τα εξής:

"Πολύ υπερήφανος για αυτό το νέο ρεκόρ: 100 γκολ στην Serie A. Πρώτος Βέλγος παίκτης που φτάνει τα 100 γκολ. Βιάσου Ρομελού Λουκακού".

Νάπολι: Ο "κατοστάρης" Μέρτενς πέταξε το γάντι στον Λουκακού
FACEBOOK

Το εκανε φυσικά όχι για να πικάρει τον συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στους κόκκινους διαβόλους αλλά για να τον προκαλέσει αγωνιστικά, με δεδομένο πως ο Λουκακού είναι εκπληκτικός στις δύο σεζόν που βρίσκεται στην Ιταλία έχοντας να επιδείξει ήδη 42 τέρματα στο Καμπιονάτο!

Όσον αφορά στον Μέρτενς, αυτή είναι η 8η σεζόν του στη γειτονική μας χώρα (αποκτήθηκε το 2013 από την Αϊντχόφεν), με τον Βέλγο να μετράει συνολικά 133 γκολ με την Νάπολι σε όλες τις διοργανώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Gregorio Borgia/Associated Press

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ