ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Ο Ινσίνιε δεν θέλει μόνο χρήματα αλλά και εγγυήσεις από Ντε Λαουρέντις για να υπογράψει

Ο Λορέντσο Ινσίνιε πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας απέναντι στην Γιουβέντους | 17 Ιουνίου 2020
Ο Λορέντσο Ινσίνιε πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας απέναντι στην Γιουβέντους | 17 Ιουνίου 2020 @2020 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Το συμβόλαιο του Λορέντσο Ινσίνιε με την Νάπολι λήγει το καλοκαίρι του 2022 όμως ο καπιτάνο των παρτενοπέι δεν έχει ακόμα ανανεώσει, με αγκάθι στις διαπραγματεύσεις να μην είναι μόνο οι οικονομικές αξιώσεις του από τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Η Νάπολι έχει κάνει μία ξέφρενη κούρσα στις πρώτες 12 αγωνιστικές της Serie A όπου είναι αήττητη και με απολογισμό 10 νίκες και 2 ισοπαλίες (εκτός με Ρόμα, εντός με Βερόνα) έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι θα μπορέσει φέτος να εκτοξεύσει στα ουράνια τους οπαδούς της, χαρίζοντάς τους το πρωτάθλημα δύο χρόνια μετά την επιτυχία στο Coppa Italia απέναντι στην Γιουβέντους.

Την ώρα ωστόσο που η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει στρέψει πάνω της τα περισσότερα βλέμματα με την ωραία μπάλα που παίζει, υπάρχει ένα θέμα στο εσωτερικό της ομάδας που δεν αφήνει τους τιφόζι των παρτενοπέι σε ηρεμία και αυτό έχει να κάνει με τον Λορέντσο Ινσίνιε.

Ο αρχηγός της ομάδας και παιδί της πόλης της Νάπολης μοιάζει να βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του έχοντας πίσω του και την κατάκτηση του Euro 2020 με την εθνική Ιταλίας, όμως το συμβόλαιό του λήγει στο φινάλε της σεζόν και οι μέχρι τώρα επαφές με τη διοίκηση του συλλόγου δεν έχουν φέρει το παραμικρό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έχει προσφέρει στον 30χρονο επιθετικό ένα συμβόλαιο μέχρι το 2026 με ετήσιες αποδοχές λίγο πάνω από τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο δεν ικανοποιεί απόλυτα τον παίκτη.

Δεν είναι μάλιστα το οικονομικό το μοναδικό εμπόδιο στην επίτευξη της συμφωνίας, με το "Sky Sport Italia" να αναφέρει πως "ο Ινσίνιε θέλει εγγυήσεις πως η Νάπολι θα συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική και θα προχωρήσει στην ενίσχυση του ρόστερ της τη νέα σεζόν".

Το συγκεκριμένο μέσο αναφέρει πως ο Ινσίνιε θα συμφωνήσει με την Νάπολι μόνο αν ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις τον πείσει πως έχει τη διάθεση να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα τη νέα σεζόν, με τον πρωταθλητή Ευρώπης να έχει ανάγκη να δει και ένα φιλόδοξο και μεγαλεπήβολο πρότζεκτ πέρα από μία συμφέρουσα οικονομικά πρόταση για να βάλει την υπογραφή του.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ