ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Μπήκε στο κόλπο για Ντιμπάλα, προσφέροντάς του πενταετές συμβόλαιο

Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Κάλιαρι | 21 Νοεμβρίου 2020
Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Κάλιαρι | 21 Νοεμβρίου 2020 @2020 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η Νάπολι αποφάσισε να κάνει γερό μπάσιμο για την απόκτηση του Πάουλο Ντιμπάλα, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να του τηλεφωνεί και τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να καταθέτει πρόταση στον μάνατζέρ του για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι ελεύθερος και τυπικά από την Γιουβέντους από την 1η Ιουλίου, παρόλα αυτά δεν έχει συμφωνήσει με κάποια ομάδα, με τα τελευταία 24ωρα να φαντάζουν ιδιαιτέρως κρίσιμα αναφορικά με τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Η Ίντερ πρόβαλλε αρχικά ως το μεγάλο φαβορί όμως δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη πρόταση και ο Joya δείχνει διάθεση να περιμένει μάξιμουμ ως τις 20 Ιουλίου, γεγονός που έχει δώσει την ευκαιρία και σε άλλους μνηστήρες να "βγουν μπροστά" και να προσπαθήσουν να τον δελεάσουν.

Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη, η Ρόμα έγινε η πρώτη ομάδα που μπήκε στο παιχνίδι καταθέτοντας πρόταση για συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 4 ετών, με την "Gazzetta dello Sport" να αποκαλύπτει την Πέμπτη (14/7) πως στο κόλπο της απόκτησής του μπήκε δυναμικά και η Νάπολι.

Οι παρτενοπέι έχασαν τον Ινσίνιε και ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν τους Κουλιμπαλί και Μέρτενς, κάτι που τους κάνει να ψάχνουν ένα δυνατό μεταγραφικό χτύπημα ενόψει της νέας σεζόν για να κάνουν ρελάνς, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως έγινε ήδη κρούση για τον Ντιμπάλα.

Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι τηλεφώνησε στον παίκτη όπου του είπε μεταξύ άλλων πως τον θέλει για να κάνει δίδυμο στην επίθεση με τον Όσιμεν, με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να καταθέτει πρόταση στον μάνατζερ του Αργεντινού φορ, Χόρχε Αντούν.

Αυτή περιλαμβάνει ένα πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ καθαρά, μαζί με μπόνους που συνδέονται με συμμετοχές, γκολ και ομαδικούς στόχους που ενδέχεται να φτάσουν το ετήσιο κασέ του στα 6 εκατομμύρια.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΙΝΤΕΡ ΡΟΜΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ