ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Μπαίνει στο χειρουργείο ο Όσιμεν, νοκ-άουτ για τουλάχιστον έναν μήνα

Ο Βίκτορ Όσιμεν με τη φανέλα της Νάπολι σε αγώνα του Europa League κόντρα στην Λέστερ | 16 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Βίκτορ Όσιμεν με τη φανέλα της Νάπολι σε αγώνα του Europa League κόντρα στην Λέστερ | 16 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η Νάπολι δεν έχασε μόνο το παιχνίδι στο "Μεάτσα" αλλά και τον Βίκτορ Όσιμεν, με τον Νιγηριανό φορ να χτυπάει στο πρόσωπο και να χρειάζεται να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση που θα τον κρατήσει έναν μήνα εκτός δράσης.

Δεν έφτανε στην Νάπολι το 2-3 από την Ίντερ στο "Τζουζέπε Μεάτσα" που την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή ήττα της στην Serie A (μετά από 10 νίκες και 2 ισοπαλίες στις πρώτες 12 αγωνιστικές) ήρθε να προστεθεί ένας ακόμα πονοκέφαλος, ακόμα ισχυρότερος, για τον Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Αυτός αφορά τον Βίκτορ Όσιμεν, με τον Νιγηριανό επιθετικό να τραυματίζεται κατά τη διάρκεια μίας εναέριας σύγκρουσης που είχε με τον Σλοβάκο στόπερ των νερατζούρι Μίλαν Σκρίνιαρ (έγινε αλλαγή στο 55' από τον Πετάνια) και τους παρτενοπέι να ανακοινώνουν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους πως "υπέστη πολλαπλά μετατοπισμένα κατάγματα της κόγχης και του αριστερού ζυγωματικού".

Η ομάδα του ιταλικού Νότου έκανε επίσης γνωστό πως ο Όσιμεν θα περάσει μέσα στις προσεχείς ημέρες από την πόρτα του χειρουργείου, με τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα να αναφέρουν πως θα μείνει για τουλάχιστον έναν μήνα εκτός γηπέδων.

Το γεγονός αυτό συνιστά αναμφίβολα ισχυρό πλήγμα για την πρωτοπόρο στην Serie A (μοιράζεται την κορυφή με 32 βαθμούς με την Μίλαν) αν αναλογιστεί κάποιος ότι η Νάπολι δεν θα μπορεί να τον υπολογίζει και κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής που θα λάβει χώρα από τις 9 Ιανουαρίου μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου του 2022.

Μάλιστα εξίσου συγκινητική είναι και η ανάρτηση της Ίντερ η οποία, κάνοντας αναδημοσίευση αυτή την ανάρτηση των "παρτενοπέι" ευχήθηκε περαστικά στον Όσιμεν. "Πάμε πρωταθλητή, σε περιμένουμε σύντομα στο γήπεδο".

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ