ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Κοντά στην ανανέωση με Μέρτενς, κοιτάζει και τον γιο του Ντιέγκο Σιμεόνε

Ο Μέρτενς πανηγυρίζει γκολ της Νάπολι κόντρα στη Ρώμη για τη Serie A.
Ο Μέρτενς πανηγυρίζει γκολ της Νάπολι κόντρα στη Ρώμη © 2021 GREGORIO BORGIA/ASSOCIATED PRESS

Η Νάπολι άρχισε ήδη να σχεδιάζει το ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν, με τους παρτενοπέι να θέλουν να κρατήσουν τον Ντρις Μέρτενς αλλά και να ενισχύσουν την επίθεσή τους με την απόκτηση του Χιοβάνι Σιμεόνε από την Βερόνα.

Η σοκαριστική ήττα από την Έμπολι με σκορ 3-2 (με ανατροπή στο φινάλε) έθεσε ουσιαστικά νοκ-άουτ από τη μάχη του τίτλου την Νάπολι και δημιούργησε ένα βαρύ κλίμα πάνω από την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, παρόλα αυτά οι παρτενοπέι δεν το βάζουν κάτω και άρχισαν ήδη τον προγραμματισμό τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μέχρι πριν από λίγο καιρό οι περισσότεροι προέβλεπαν πως μετά από τον καπιτάνο Λορέντσο Ινσίνιε (θα συνεχίσει στο MLS με το Τορόντο) θα αποχωρούσε και ο Ντρις Μέρτενς, όμως ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις άλλαξε γνώμη και σύμφωνα με όσα φέρνουν στο δημοσιότητας τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Βέλγος αρχισκόρερ είναι πλέον κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Δεν είναι όμως το μοναδικό όνομα με το οποίο ασχολείται αυτή την περίοδο η Νάπολι, με την Corriere dello Sport να αποκαλύπτει πως εκείνος που έχει μπει στο στόχαστρο εσχάτως είναι ο Χιοβάνι Σιμεόνε.

Ο λόγος για τον γιο του Ντιέγκο Σιμεόνε ο οποίος αγωνίζεται στην Βερόνα, με τον 26χρονο επιθετικό να είναι "καυτός" 'όπως μαρτυρούν και τα 16 γκολ που έχει σημείωσει στη φετινή Serie A και τους ανθρώπους της ομάδας του ιταλικού Νότου να εκτιμούν πως ενδεχόμενη άφιξή του στο "Ντιέγκο Μαραντόνα" θα τονώσει σημαντικά τη γραμμή κρούσης της Νάπολι.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ