ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Ο Γκατούζο έσπευσε να υπερασπιστεί τον Ινσίνιε για το χαμένο πέναλτι

Ο προπονητής της Νάπολι Τζενάρο Γκατούζο πανηγυρίζει με τον Λορέντσο Ινσίνιε μετά τον αγώνα με την Ίντερ
Ο προπονητής της Νάπολι Τζενάρο Γκατούζο πανηγυρίζει με τον Λορέντσο Ινσίνιε μετά τον αγώνα με την Ίντερ 2020 CAFARO/LAPRESSE VIA AP

Ο Λορέντσο Ινσίνιε δέχτηκε κριτική για το χαμένο πέναλτι κόντρα στην Γιουβέντους στον τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας, ωστόσο ο Τζενάρο Γκατούζο έσπευσε να τον υπερασπιστεί.

Με γκολ των Ρονάλντο (64') και Μοράτα (95') η Γιουβέντους νίκησε στο ιταλικό Super Cup 2-0 την Νάπολι (μοιραίος ο Ινσίνιε, έχασε πέναλτι) και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Ιταλία.

Εκείνος που δέχτηκε σκληρή κριτική από την πλευρά των ηττημένων ήταν ο Λορέντσο Ινσίνιε. Ο αρχηγός της Νάπολι αστόχησε σε πέναλτι στο 80ό λεπτό, κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της Γιουβέντους. Ο Ινσίνιε ήταν απογοητευμένος απ' την εξέλιξη του αγώνα, αλλά κι από το άστοχο πέναλτι, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα μετά τη λήξη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Τζενάρο Γκατούζο έσπευσε να υπερασπιστεί τον αρχηγό του τονίζοντας: "Όλοι κερδίζουμε και όλοι χάνουμε. Ο Λορέντζο δεν πρέπει να θεωρεί πως χάσαμε επειδή αστόχησε στο πέναλτι, γιατί δεν είναι αλήθεια. Δεν είναι ο υπεύθυνος για την ήττα".

Photo credits: 2020 Cafaro/LaPresse via AP

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ