ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Ετοιμάζει νέο διετές συμβόλαιο στον Σπαλέτι

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι σε αγώνα της Νάπολι κόντρα στον Άγιαξ στο Europa League | 17 Φεβρουαρίου 2022
Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι σε αγώνα της Νάπολι κόντρα στον Άγιαξ στο Europa League | 17 Φεβρουαρίου 2022 @2022 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι οδηγεί την Νάπολι την κατάκτηση του τρίτου σκουντέτο στην ιστορία της και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις θέλει να τον επιβραβεύσει, με την "Gazzetta dello Sport" να αποκαλύπτει πως θα του προτείνει νέα συνεργασία μέχρι το 2025.

Το καλοκαίρι του 2021 ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έδωσε τα χέρια με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι για να αναλάβει το κουμάντο της Νάπολι στα αποδυτήρια και η επιλογή του ισχυρού άνδρα των παρτενοπέι αποδείχτηκε χρυσή.

Ήδη από την πρώτη σεζόν του στον ιταλικό Νότο ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έβαλε τις βάσεις, με την Νάπολι να είναι ανταγωνιστική και να τερματίζει στην 3η θέση της Serie A, στο -7 από την πρωταθλήτρια Μίλαν και στο -5 από την δεύτερη Ίντερ, ενώ φέτος δεν έχει αντίπαλο για να την κοιτάξει στα μάτια.

Απόδειξη το γεγονός πως απολαμβάνει διαφορά 19 πόντων από την δεύτερη της βαθμολογίας, Λάτσιο, με 11 αγωνιστικές να απομένουν και μετράει αντίστροφα για να κατακτήσει το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας της και πρώτο μετά από το 1990, ενώ την ίδια ώρα έχει βάλει ως στόχο και το Champions League έχοντας φτάσει για πρώτη φορά στα προημιτελικά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το τι θα κάνει στην Ευρώπη ουδείς μπορεί να το προβλέψει (αντίπαλος στους "8" η Μίλαν ενώ αν περάσει θα διασταυρωθεί στα ημιτελικά με τη νικήτρια του ζευγαριού Ίντερ - Μπενφίκα), με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να μην περιμένει όμως αυτά τα ματς αλλά να έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του για τον προπονητή.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport", ναι μεν υπάρχει οψιόν στο συμβόλαιο του Σπαλέτι που επιτρέπει στην Νάπολι να τον κρατήσει μέχρι το 2024, με τους διοικούντες να προτιμούν ωστόσο να τον "δέσουν" περισσότερο, και για αυτό έχουν έτοιμο για εκείνον ένα συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Πέρα από τη χρονική διάρκεια μάλιστα, ο Ντε Λαουρέντις δείχνει την εμπιστοσύνη του στον Σπαλέτι και με έναν ακόμα τρόπο, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως το νέο αυτό συμβόλαιο προσφέρει ετήσιες αποδοχές ύψους 4.000.000 ευρώ, ποσό που είναι αρκετά μεγαλύτερο σε σύγκριση με όσα λάμβανε βάσει του υπάρχοντος συμβολαίου.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ