ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Αποχώρησε τραυματίας από το ματς με την Λέγκια ο Μανωλάς, εξαιρετικά αμφίβολος ενόψει Ρόμα

Νάπολι: Αποχώρησε τραυματίας από το ματς με την Λέγκια ο Μανωλάς, εξαιρετικά αμφίβολος ενόψει Ρόμα

Ο Κώστας Μανωλάς αποχώρησε τραυματίας στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης της Νάπολι με την Λέγκια για το Europa League και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πολύ δύσκολα θα είναι στη διάθεση του Σπαλέτι για το ματς κόντρα στην Ρόμα.

Η Νάπολι επιβλήθηκε 3-0 της Λέγκια στο "Σαν Πάολο" το βράδυ της Πέμπτης (21/10) και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό Europa League, ωστόσο το ματς δεν κύλησε ευχάριστα για τον Κώστα Μανωλά.

Μετά από αρκετό καιρό, ο διεθνής στόπερ βρήκε θέση στο αρχικό σχήμα των παρτενοπέι, ως παρτενέρ του Καλιντού Κουλιμπαλί, όμως στάθηκε άτυχος αφού ένιωσε ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα στο 72ο λεπτό και αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα του ιταλικού "Sky Sport", ο Μανωλάς έκανε νόημα προς τον πάγκο πως τεντώθηκε το πόδι του, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να συνεχίσει.

Όπως έγινε γνωστό, την Παρασκευή θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του, με το επικρατέστερο σενάριο να θέλει τον παίκτη να χάνει τουλάχιστον το εκτός έδρας με την Ρόμα την ερχόμενη Κυριακή για την 9η αγωνιστική της Serie A.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ EUROPA LEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ