ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Ανέβασε στα 120 εκατ.ευρώ την τιμή του Όσιμεν και θέλει να τον δέσει με νέο συμβόλαιο

Ο Βίκτορ Όσιμεν με τη φανέλα της Νάπολι σε αγώνα του Europa League κόντρα στην Λέστερ | 16 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Βίκτορ Όσιμεν με τη φανέλα της Νάπολι σε αγώνα του Europa League κόντρα στην Λέστερ | 16 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η Νάπολι θορυβήθηκε από το έντονο ενδιαφέρον που έχουν εκδηλώσει για τον Βίκτορ Όσιμεν μερικά από τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης και είναι έτοιμη να του προσφέρει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ.

Ο Βίκτορ Όσιμεν έχει αρχίσει καθόλα εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν και αυτό αποτυπώνεται τόσο στα 4 γκολ που έχει πετύχει ως τώρα στην Serie A -και τα οποία έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στο "6 στα 6" των παρτενοπέι- όσο και στα δύο γκολ του στην έδρα της Λέστερ Λέστερ με τα οποία χάρισε βαθμό στην Νάπολι στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Το γεγονός αυτό έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών τοπ ομάδων της Ευρώπης, όπως είναι οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν, ώστοσο η διοίκηση της Νάπολι δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια.

Δεν είναι μόνο το γεγονός πως έχει διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση ότι η τιμή πώλησής του δεν μπορεί να είναι κάτω από 120 εκατομμύρια ευρώ (διπλάσια σε σχέση με τα χρήματα που τον κοστολογούσε στο ξεκίνημα της θητείας του στον ιταλικό Νότο το καλοκαίρι του 2020 όταν τον αγόρασε από την Λιλ) αλλά και το γεγονός πως κινείται ήδη για να τον "δέσει" στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ, ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις εμφανίζεται διατεθειμένος να του προσφέρει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026 (το υπάρχον έχει ισχύ μέχρι το 2025), όπου οι απολαβές του για κάθε χρόνο συνεργασίας με την ομάδα του ιταλικού Νότου θα ανέρχονται στα 4,5 εκατομύρια ευρώ.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ