ΟΦΗ

Ναϊμέγκεν - ΟΦΗ 2-0: Ήττα στο τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους για τους Κρητικούς

Ο Απόστολος Διαμάντης με τη φανέλα του ΟΦΗ στο φιλικό με τη Ναϊμέγκεν
Ο Απόστολος Διαμάντης με τη φανέλα του ΟΦΗ στο φιλικό με τη Ναϊμέγκεν PHOTO CREDITS: ΠΑΕ ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα από τη Ναϊμέγκεν με 2-0, στην τελευταία φιλική αναμέτρηση των Κρητικών στην Ολλανδία, όπου πραγματοποιήσαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε από τη Ναϊμέγκεν με 2-0, με τον Νίκο Νιόπλια να παρατάσσει τους Κρητικούς με αρκετές αλλαγές, σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό με την Άλκμααρ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε τον σχηματισμό σε 4-4-2.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13ο λεπτό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρούιν, έπειτα από χέρι ενός αμυνόμενου του ΟΦΗ.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο 2-0 στο 35ο λεπτό, όταν ο Μάρκες βρήκε με μία βαθιά μπαλιά τον Οκίτα, ο οποίος όμως δεν ήταν έτοιμος και έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ στο τετ α τετ με τον Σωτηρίου.

Ο Γκονζάλεθ, ο οποίος δοκιμάζεται από τον Νίκο Νιόπλια, προσπάθησε να απειλήσει με ένα μακρινό σουτ στο 40’, ωστόσο δεν δυσκόλεψε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν καλύτερη παρουσία στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να βρουν δίχτυα στο 52'. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μάρκες νίκησε όλους τους παίκτες του ΟΦΗ στον αέρα και με κεφαλιά έκανε το 2-0, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, Νέιρα, Ουές, Γρίβας, Στάρτζεον, Γκονζάλεθ (υπό δοκιμή)

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Σηφάκης, Διαμαντής, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Πασαλίδης, Ντε Γκούζμαν, Σαρδινέρο, Καστάνιος

TAGS ΟΦΗ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ