ΜΠΑΓΕΡΝ

Νάγκελσμαν: "Βγαίνουν πολλά εσωτερικά ζητήματα προς τα έξω, είμαστε μία ομάδα"

Ο Γιούλιαν  Νάγκλεσμαν σε προπόνηση της Μπάγερν
Ο Γιούλιαν Νάγκλεσμαν σε προπόνηση της Μπάγερν © 2021 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν για τη διαρροή στα γερμανικά ΜΜΕ της απόφασης των Βαυαρών για στάση πληρωμών των πέντε ανεμβολίαστων ποδοσφαιριστών, όσο μένουν στην καραντίνα.

Το ζήτημα των πέντε ανεμβολίαστων ποδοσφαιριστών της Μπάγερν έχει προκαλέσει μεγάλα ζητήματα στους Βαυαρούς. Πριν από λίγες ημέρες, διέρρευσε στα γερμανικά ΜΜΕ απόφαση της Μπάγερν πως πέντε παίκτες δεν θα πληρώνονται για όσο καιρό βρίσκονται σε καραντίνα.

Φυσικά, αυτή η εξέλιξη έχει προκαλέσει ανησυχία στον Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Ο προπονητής της Μπάγερν τόνισε πως κάποια ζητήματα πρέπει να παραμένουν εσωτερικά και να μην διαρρέουν. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι πρέπει να υπάρχει στήριξη μέσα στην ομάδα σε δύσκολες καταστάσεις.

"Δεν πιστεύω ότι η ομάδα θα καταρρεύσει. Είναι σημαντικό να είμαστε ο ένας για τον άλλον σε καταστάσεις που τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλό. Στο τέλος είμαστε ομάδα, ακόμη και αν δεν έχουν όλοι τις ίδιες απόψεις" ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια ο Γερμανός προπονητής δήλωσε: "Φυσικά δεν είμαι χαρούμενος που κάποια εσωτερικά ζητήματα, που πρέπει να παραμείνουν εσωτερικά, διαρρέουν. Αυτό δεν είναι ευεργετικό. Κάποια θέματα είναι ιδιωτικά. Ποιος έχει κορονοϊό και γιατί, τι πρέπει να πληρώσει, τι κάνει και τι δεν κάνει. Υπάρχουν κάποια ιδιωτικά ζητήματα που φυσικά έχουν να κάνουν με την Μπάγερν. Δεν θα μιλήσουμε αν ο Χ παίκτης έτρωγε και με ποιον. Υπάρχουν πολλά πράγματα που βγαίνουν προς τα έξω. Θα ήταν καλύτερο αν ήμασταν λίγο πιο κλειστά".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ