ΜΠΑΓΕΡΝ

Μυθικός Μίλερ, πέρασε τον Ρουμενίγκε και έγινε ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία της Μπάγερν

Ο Τόμας Μίλερ πανηγυρίζει γκολ με την Μπάγερν κοντρα στην Μπαρτσελόνα στο Champions League | 23 Απριλίου 2013
Ο Τόμας Μίλερ πανηγυρίζει γκολ με την Μπάγερν κοντρα στην Μπαρτσελόνα στο Champions League | 23 Απριλίου 2013 @2013 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Ο Τόμας Μίλερ βρήκε δίχτυα απέναντι στην Γκρόιτερ Φιρτ και έβαλε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Μπάγερν αφού έφτασε τα 218 γκολ και ανέβηκε μόνος στην 3η θέση με τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών για τους Βαυαρούς.

Το ματς της Γκρόιτερ Φιρτ με την Μπάγερν το βράδυ της Παρασκευής (24/9) ήταν εξ'αρχής μία άνιση μάχη και η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν φρόντισε να το καταδείξει από πολύ νωρίς.

Συγκεκριμένα από το 10ο λεπτό όταν ο Τόμας Μίλερ παραβίασε την εστία των γηπεδούχων με ψύχραιμο πλασέ με το αριστερό εντός περιοχής, με τον 32χρονο φορ να πετυχαίνει μάλιστα ένα ιστορικό γκολ για εκείνον και την ομάδα του.

Ήταν το Νο 218 με τη φανέλα της Μπάγερν σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Μίλερ να ξεπερνάει έτσι τον θρυλικό Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε (217 γκολ) και να ανεβαίνει εκείνος στο πόντιουμ με τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών για τους Βαυαρούς.

Μπροστά από αυτόν βρίσκονται μόνο δύο παίκτες, που αποτελούν ουσιαστικά τοτέμ των εξάκις πρωταθλητών Ευρώπης: ο μπόμπερ Γκερντ Μίλερ με το απλησίαστο νούμερο των 563 γκολ και ο αρχισκόρερ της σύγχρονης ιστορίας της Μπάγερν, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, που έχει 305 γκολ στο ενεργητικό του και... συνεχίζει.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ