ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Mundo Deportivo: "Κερδίζει πόντους ο Τσάβι για να διαδεχτεί τον Κούμαν"

Ο Τσάβι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Τσάβι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα © 2015 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Στην Ισπανία θεωρούν ότι ο Ρόναλντ Κούμαν θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα και ότι ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του είναι ο Τσάβι Ερνάντεζ.

Νέο δημοσίευμα της Mundo Deportivo αναφέρει ότι ο Τσάβι Ερνάντεζ είναι αυτός που κερδίζει πόντους για να διαδεχθεί τον Ρόναλντ Κούμαν στην τεχνική ηγεσία των μπλαουγκράνα, σε περίπτωση αποχώρησης του Ολλανδού τεχνικού.

Η κλεψύδρα αδειάζει για τον Κούμαν, καθώς η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ούτε με την Κάντιθ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα το πιθανότερο σενάριο είναι ότι ο Κούμαν θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και για το παιχνίδι της Κυριακής (26/09) με τη Λεβάντε στο Καμπ Νου.

Ο 41χρονος τεχνικός έχει πολλούς θαυμαστές στο Καμπ Νου, καθώς είναι προϊόν της "Λα Μασία" ενώ έχει παίξει πάρα πολλά χρόνια στην Μπαρτσελόνα, κάτι που σημαίνει ότι γνωρίζει από το πρώτο χέρι το ποδοσφαιρικό στυλ που ταιριάζει στην ομάδα αλλά και όσα πρεσβεύει ο σύλλογος.

Ο Τσάβι έχει συμβόλαιο με την Αλ Σαντ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ στη νέα συμφωνία δεν πρόβλεπεται ρήτρα αποδέσμευσης για λογαριασμό των μπλαουγκράνα, σε αντίθεση με το πρώτο του συμβόλαιο. Ωστόσο ο Καταριανός σύλλογος δεν θα σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του Τσάβι να αναλάβει τις τύχες της Μπαρτσελόνα.

Για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα ακούστηκε και ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ωστόσο δύσκολα θα είναι αυτός ο νέος προπονητής, μιας και η ομοσπονδία του Βελγίου θέλει να τον κρατήσει τουλάχιστον μέχρι το Nations League και γιατί όχι το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ