ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς Μέσι και Σουάρες το πρώτο promo video για το Μουντιάλ 2030

Χωρίς Μέσι και Σουάρες το πρώτο promo video για το Μουντιάλ 2030

Οι υποψήφιες συνδιοργανώτριες χώρες του Μουντιάλ 2030, Αργεντινή, Ουρουγουάη και Παραγουάη λάνσαραν το πρώτο promo video από το οποίο λείπουν οι αστέρες των δύο πρώτων, Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες. (video)

Πριν τη σέντρα του Ουρουγουάη - Αργεντινή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 στη γεωγραφική ζώνη της Νοτίου Αμερικής, οι δύο σούπερ σταρ των ομάδων - Λουίς Σουάρες και Λιονέλ Μέσι- στήριξαν την υποψηφιότητα των χωρών τους για το Μουντιάλ του 2030, με συμβολικό τρόπο καθώς φωτογραφήθηκαν δίπλα δίπλα με τον πρώτο να φορά τη φανέλα με το αριθμό 20 και τον δεύτερο με τον αριθμό 30 (έτσι ώστε να σχηματιστεί το 2030).

Κανείς εκ των δύο, ωστόσο, δεν εμφανίζεται στα πλάνα του πρώτου promo video για την υποψηφιότητα συνδιοργάνωσης της τελικής φάσης του Μουντιάλ 2030 από Αργεντινή, Ουρουγουάη και Παραγουάη.

Σε αυτό γίνεται ιδιαίτερη μνεία στην παρουσία του ποδοσφαίρου της Νοτίου Αμερικής στα Παγκόσμια Κύπελλα. "Πώς να μην πιστέψεις, ότι το Μουντιάλ γεννήθηκε στη γη μας (πρώτη διοργάνωση στην Ουρουγουάη), πώς να μην πιστέψεις ότι κατακτήσαμε το πρώτο τρόπαιο (Ουρουγουάη). Σήμερα, ενώνονται τρεις χώρες για να φέρουν το Κύπελλο σπίτι του στα 100 χρόνια. Η Νότιος Αμερική πιστεύει σε κάτι μεγάλο, η CONMEBOL (ποδοσφαιρική ομοσπονδία) πιστεύει σε κάτι μεγάλο", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο μοναδικός Αργεντινός που "παρελαύνει" στο video είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ενώ το πλάνο κλείνει με... Πελέ. Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ