ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ U20

Νίκησε τον μικρό τελικό η Γκάνα

Νίκησε τον μικρό τελικό η Γκάνα

Η Γκάνα νίκησε 3-0 το Ιράκ στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων και έτσι κατέκτησε την τρίτη θέση. 5/5 για την ομάδα της Αφρικής!

Ο μικρός τελικός "είναι παρηγοριά στον άρρωστο" για τις ομάδες που δεν κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό και να διεκδικήσουν το τρόπαιο της εκάστοτε διοργάνωσης.

Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο για την Γκάνα, που το 2009 είχε στεφθεί Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, ενώ τώρα αρκέστηκε με την τρίτη θέση.

Η ομάδα από την Αφρική, διέλυσε με 3-0 το Ιράκ, αν και το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Οι Ιρακινοί είχαν καλό πρόσωπο και πίεζαν για το γκολ, όμως οι Γκανέζοι ήταν πιο αποτελεσματικοί.

Στο 35' Τζόζεφ Ατάμα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Εμπενέζερ Ασιφούα έκανε το 2-0, ενώ στο 78' ο Κλίφορντ Αμποάγκιε, ολοκλήρωσε τον θρίαμβο για την Γκάνα, γράφοντας το 3-0.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η 5η συμμετοχή σε Παγκόσμιων Πρωτάθλημα Νέων για την Γκάνα και όλες τις φορές έχει τερματίσει στην πρώτη τετράδα.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ U20
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ