ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Τρέλα" σε Ολλανδία & Ουρουγουάη

"Τρέλα" σε Ολλανδία & Ουρουγουάη

Οι Ολλανδοί και οι Ουρουγουανοί επιφύλαξαν υποδοχή ηρώων στους ποδοσφαιριστές των εθνικών τους ομάδων, οι οποίοι έφτασαν την Τρίτη στην πατρίδα.

Μπορεί οι "Oranje" να έχασαν στον τελικό για τρίτη φορά στην ιστορία τους, αλλά πραγματικά το... γλέντι στο Άμστερνταμ ήταν ανεπανάληπτο, υπό τους ήχους φυσικά του Armin van Buuren.

Όσο και αν φαντάζει απίστευτο, περίπου 500.000 άνθρωποι κατέκλυσαν τους δρόμους της ολλανδικής πρωτεύουσας, αλλά και και την θάλασσα, καθώς οι παίκτες έκαναν... βόλτα με σκάφος στα κανάλια της πόλης.

Ο αριθμός των ανθρώπων είναι πραγματικά εντυπωσιακός, καθώς πρόκειται για τουλάχιστον το 1/10 του ολλανδικού πληθυσμού!



Από χιλιάδες κόσμου πλημμύρισε και το Μοντεβιδέο στην υποδοχή της Ουρουγουάης και οι παίκτες τους ευχαρίστησαν με την βόλτα με πούλμαν που είχε διάρκεια 4 ώρες.

"Θέλω να σας ευχαριστήσω για αφοσίωση από τα προκριματικά. Ακόμη και στις δύσκολες στιγμές, 3.000.000 άνθρωποι, αλλά και κάποιοι που βρίσκονται έξω από την χώρα, μας υποστήριζαν", τόνισε ο Σεμπαστιάν "Λόκο" Αμπρέου.

Ο πρώην παίκτης του Άρη πρόσθεσε για τον Ντιέγκο Φορλάν: "Είναι το κερασάκι στην τούρτα, είναι σπουδαίο ο καλύτερος παίκτης του κόσμου να είναι Ουρουγουανός".

Σεμπαστιάν Αμπρέου & Μαρτίν Κάσερες...







Τρέλα στο Άμστερνταμ...



Τρέλα στο Μοντεβιδέο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ