ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Oι 20 "καυτές" παρουσίες στη Ν. Αφρική!

Oι 20 "καυτές" παρουσίες στη Ν. Αφρική!

Μπορεί η μπάλα να θεωρείται από τους περισσότερους ως ανδρική υπόθεση, αλλά το γυναικείο φύλο δίνει άλλο τόνο στην κερκίδα. Κακά τα ψέμματα. Η΄ μάλλον... καλά τα ψέμματα όταν πρόκειται για παρουσίες όπως αυτές που θα δείτε παρακάτω!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο σε λίγες ώρες θα μείνει στην Ιστορία με το νέο πρωταθλητή κόσμου να αναδεικνύεται στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Ολλανδία ή Ισπανία; Λίγη σημασία έχει για το κείμενο το οποίο διαβάζετε. Γιατί εδώ έχουμε σκοπό να βγούμε από τα όρια του αγωνιστικού χώρου και να κοιτάξουμε λίγο στην κερκίδα.

Εκεί που κατά τη διάρκεια των 30 ημερών του 19ου Μουντιάλ βρέθηκαν ουκ ολίγες όμορφες παρουσίες με τις οποίες κάθε φορά που η κάμερα εστίαζε πάνω τους, ξεχνούσαμε για λίγο τον εκνευριστικό ήχο από τις βουβουζέλες!

Το Sport24.gr λοιπόν, λίγο πριν το φινάλε του Παγκοσμίου Κυπέλλου σας παρουσιάζει τις 20 πιο ''καυτές'' παρουσίες που βρέθηκαν στα γήπεδα της Ν. Αφρικής.

Μπορείτε να τις δείτε πατώντας εδώ , με τη διευκρίνιση ότι βρίσκονται στο photostory σε τυχαία σειρά γιατί την ομορφιά δεν την βαθμολογείς...

Απλά την απολαμβάνεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ