ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γουέμπ στο Ολλανδία-Ισπανία

 Ο Γουέμπ στο Ολλανδία-Ισπανία

Μετά τον τελικό CL Ίντερ-Μπάγερν, ο Χάουαρντ Γουέμπ σφυρίζει και τον τελικό του Μουντιάλ Ολλανδία-Ισπανία.

Η Εθνική Αγγλίας δεν κατάφερε να προχωρήσει πέρα από τη φάση των "16" στο 19ο Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο ο τελικός μεταξύ της Ολλανδίας και της Ισπανίας που θα βγάλει την 8η πρωταθλήτρια κόσμου στην ιστορία του θεσμού θα έχει και αγγλικό χρώμα.

Ο λόγος για τον Χάουαρντ Γουέμπ, με την FIFA να ανακοινώνει πως ο έμπειρος ρέφερι από το "Νησί" θα διευθύνει την συνάντηση της 11ης Ιουλίου στο "Soccer City Stadium" του Γιοχάνεσμπουργκ, έχοντας για βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντάρεν Καν και Μάικλ Μουλάρκεϊ, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γιαπωνέζος Γουίτσι Νουτσιμίρα.

Όσο για τον μικρό τελικό της διοργάνωσης Γερμανία-Ουρουγουάη που θα διεξαχθεί μία ημέρα νωρίτερα (10/7) στο "Nelson Mandela Bay'" του Πορτ Ελίζαμπεθ, αυτήν θα κληθεί να τη διευθύνει ο Μεξικανός Μπενίτο Αρτσούντια, ο οποίος θα διαιτητεύσει για τρίτη φορά σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο και όγδοη συνολικά φορά στα τελικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 38άχρονος Γουέμπ, ο οποίος ήταν ο διαιτητής στο φετινό τελικό Champions League Ίντερ-Μπάγερν Μονάχου, έχει ήδη σφυρίξει τρία ματς στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής: τα Ισπανία-Ελβετία και Ιταλία-Σλοβακία στη φάση των ομίλων, καθώς και το Βραζιλία-Χιλή για τους "16" της διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ