ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καυτό φιλί Κασίγιας σε δημοσιογράφο

Καυτό φιλί Κασίγιας σε δημοσιογράφο

Η σχέση του Ίκερ Κασίγιας με τη δημοσιογράφο και μνηστή του, Σάρα Καρμπονέρο, δεν βρισκόταν στην καλύτερη φάση της κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, καθώς ο Ισπανός τερματοφύλακας είχε κατηγορηθεί πως στον αγώνα με την Ελβετία... χάζευε τη σέξι δημοσιογράφο, που έκανε ρεπορτάζ ακριβώς πίσω από την εστία του και γι' αυτό οι Ίβηρες είχαν ηττηθεί.

Φυσικά, μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο αρχηγός της "Furia Roja" βρήκε την ευκαιρία να ξεσπάσει και το έκανε ενώπιον της κάμερας, αλλά και της αγαπημένης του.

Η Καρμπονέρο έπαιρνε συνέντευξη στη μικτή ζώνη από το... αίσθημά της, ο οποίος δεν άντεξε και εντελώς αυθόρμητα την άρπαξε στην αγκαλιά του και τη φίλησε στο στόμα. Αμέσως μετά έφυγε, με την Καρμπονέρο να αναφωνεί " μάνα μου" και να κοιτάει αποσβολωμένη την κάμερα.

Προηγουμένως, στις δηλώσεις του, ο Κασίγιας είχε πει: " Είμαι πανευτυχής, απόλυτα ικανοποιημένος και απίστευτα χαρούμενος. Πιστεύω ότι αξίζαμε το τρόπαιο από την αρχή μέχρι το τέλος και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που πάντοτε με στήριζε, τους γονείς μου, τον αδερφό μου. Να μιλήσουμε λίγο για τον αγώνα και μετά... για σένα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ