ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατέρρευσε ο Μισέλ Πλατινί

Ο Μισέλ Πλατινί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αφού κατέρρευσε σε εστιατόριο στην Νότιο Αφρική, στην οποία βρίσκεται για τον τελικό του Μουντιάλ 2010.

O 55άχρονος πρόεδρος της UEFA δειπνούσε σε εστιατόριο που βρίσκεται στο προάστιο του Γιοχάνεσμπουργκ, Σάντον, όταν ξαφνικά κατέρρευσε.

Έπεσε μπροστά στο τραπέζι και εν συνεχεία από την καρέκλα στο έδαφος, σοκάροντας όσους τον συνόδευαν, ενώ μεταξύ αυτών ήταν ο Ζεράρ Ουγιέ, αλλά και ο Άντι Ρόξμπερκ, άλλοτε προπονητής της Σκωτίας και πλέον τεχνικός διευθυντής της UEFA.

Οι πληροφορίες πάντως από την UEFA είναι καθησυχαστικές, καθώς αναφέρουν πως ο Πλατινί είχε μία γρίπη που τον ταλαιπωρούσε και ήταν αδύναμος, για αυτό και λιποθύμησε.

"Ο Μισέλ είχε μια γρίπη τις τελευταίες δύο μέρες, λιποθύμησε σε εστιατόριο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Κάνει κάποιες εξετάσεις, αλλά έχει τις αισθήσεις του και είναι καλά", τόνισε άνθρωπος της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Ανακοίνωση FIFA & UEFA

Μετά τα μεσάνυχτα η UEFA και η FIFA εξέδωσαν από κοινού ανακοίνωση στην οποία ξεκαθάρισαν πως ο Πλατινί δεν υπέστη καρδιακή προσβολή, ενώ θα μείνει την νύχτα στο νοσοκομείο καθαρά για προληπτικούς λόγους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ