ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απογοήτευση της πορνοστάρ

Η απογοήτευση της πορνοστάρ

Η Μπόμπι Εντεν που είχε υποσχεθεί στοματικό σεξ στους φίλους της στο Twitter σε περίπτωση που κέρδιζε η Ολλανδία τον τελικό, δεν έκρυψε την απογοήτευσή της

Η Μπόμπι Εντεν που είχε υποσχεθεί στοματικό σεξ σε όλους τους φίλους της στο Twitter σε περίπτωση που κέρδιζε η Ολλανδία τον τελικό, δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για την ήττα των Οράνιε. Ωστόσο κατάφερε με την "προσφορά" της να γεμίσει ένα... Μαρακάνα!

" Εάν η Ολλανδία πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο θα πάρω μία .... σε όλους όσοι με ακολουθούν στη σελίδα μου, μαζί με τις Βίκι Βέτε, Μις Χίμπριντ και Γκάμπι Κιντέρος", είχε γράψει στο στάτους της στο Twitter η διάσημη πορνοστάρ.

Ο Ρόμπεν όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Κασίγιας και λίγο πριν τη λήξη της παράτασης ο Ινιέστα σκόραρε δίνοντας το τρόπαιο στη Φούρια Ρόχα.

Με το τελευταίο σφύριγμα του Γουέμπ, η πορνοστάρ πήρε το πληκτρολόγιο στο χέρι και έγραψε στο στάτους στο προφίλ της:

" Nooooooooooooooooooooooooooo!!".

Λίγο αργότερα δήλωνε στα επόμενα στάτους ξανά και ξανά την απογοήτευσή της... Προφανώς την απογοήτευσή τους θα ήθελαν να εκφράσουν και οι χιλιάδες φίλοι της στο Twitter, όχι φυσικά γιατί στεναχωρήθηκαν για την καθεαυτή ήττα της Ολλανδίας.

Βλέπετε από τη στιγμή που ανακοίνωσε την... προσφορά της, το προφίλ της εκτοξεύτηκε. Από περίπου 5.000 φίλους που είχε, ξεπέρασε τους 105.000!

Μάλλον ίδια τόσο απογοητευμένη δεν είναι τόσο απογοητευμένη όσο δηλώνει, αφού το δόλωμα που έριξε στον αντρικό πληθυσμό είχε απίστευτη ανταπόκριση.

Φυσικά ποτέ δεν θα μάθουμε τι θα έκανε πραγματικά εάν οι Οράνιε έπαιρναν το κύπελλο, ωστόσο η ίδια κατάφερε να γεμίσει ένα... Μαρακανά με την υπόσχεσή της.

Δείτε τα στάτους της Έντεν λίγο μετά τον χαμένο τελικό της Ολλανδίας


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ