ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έντονη κριτική Κρόιφ στην Ολλανδία

Έντονη κριτική Κρόιφ στην Ολλανδία

Ο Γιόχαν Κρόιφ άσκησε έντονη κριτική στους Ολλανδούς διεθνείς, τους οποίους κατηγόρησε για αντιποδόσφαιρο στον τελικό του Μουντιάλ με την Ισπανία.

"Δυστυχώς, έπαιξαν πολύ βρώμικα", αναφέρει χαρακτηριστικά μέσω της στήλης του σε καταλανική εφημερίδα.

"Ήταν άσχημο, χυδαίο, σκληρό και γενικότερα σχεδόν ούτε καν στυλ ποδοσφαίρου. Αν με αυτό πήραν ικανοποίηση, καλώς, αλλά έχασαν".

"Έπρεπε να μείνουν με 9 παίκτες από νωρίς και μετά έκαναν δύο σκληρά τάκλιν που μέχρι και εγώ πόνεσα. Με πονάει που η Ολλανδία επέλεξε το άσχημο μονοπάτι για να φτάσει στον τίτλο".

"Με είχαν ρωτήσει Ολλανδοί δημοσιογράφοι αν μπορούμε να παίξουμε την Ίντερ, να σταματήσουμε την Ισπανία όπως ο Μουρίνιο σταμάτησε την Μπαρτσελόνα".

"Τους είπα πως όχι, δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση. Όχι επειδή δεν μου αρέσει αυτό το στυλ, αλλά επειδή δεν πίστευα ότι η χώρα μου θα τολμούσε να προσπαθήσει με αυτόν τον τρόπο. Μπορεί να μην έχουμε σπουδαίους παίκτες όπως στο παρελθόν, αλλά η ομάδα έχει το δικό της στυλ".

"Έκανα λάθος. Φυσικά δεν κρεμάω και τους 11 με το ίδιο σκοινί, αλλά τους περισσότερους. Δεν ήθελαν την μπάλα".

Ο Κρόιφ σχολίασε και την διαιτησία του Γουέμπ, προσθέτοντας: "Ένας τελικός Παγκοσμίου Κυπέλλου αξίζει σπουδαία διαιτησία, αξίζει έναν διαιτητή που να τολμά να κάνει τα πάντα για να είναι δίκαιος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ