ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Δεν φοβόμαστε την Ισπανία"

"Δεν φοβόμαστε την Ισπανία"

Ο Μπερτ φαν Μάρβαϊκ παραδέχτηκε ότι η Ισπανία παίζει πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο αλλά και ότι δεν τη φοβούνται

Ο Μπερτ φαν Μάρβαϊκ παραδέχτηκε με δηλώσεις του ότι η Ισπανία παίζει αυτή τη στιγμή πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο σε σχέση με την ομάδα του, ξεκαθάρισε ωστόσο πως η Ολλανδία δεν πρόκειται να φοβηθεί την πρωταθλήτρια Ευρώπης στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (11/7).

"Η Ισπανία παίζει τώρα λίγο πιο θεαματικά απ'ότι εμείς. Παρόλο που θα θέλαμε να κάνουμε το ίδιο, έχουν κάποια παραπάνω πλεονεκτήματα τη δεδομένη στιγμή.

Παίζουν πολύ καλά με τη μπάλα και χωρίς τη μπάλα όταν αντιδρούν πολύ γρήγορα, οπότε θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που νοιάζονται να παίξουν ποδόσφαιρο", τ
όνισε ο τεχνικός των "οράνιε", για τον οποίο το αρνητικό ρεκόρ "0 στα 2" (1974, 1978) που έχει η ομάδα του σε τελικούς δεν παίζει τον παραμικρό ρόλο.

"Εγώ δεν σκέφτομαι με αυτό τον τρόπο. Το μόνο παιχνίδι που με απασχολεί είναι αυτό του τελικού. Ό,τι και αν έχει συμβεί στο παρελθόν δεν έχει σημασία και θα πρέπει να προετοιμαστούμε. Δεν υπάρχουν μυστικά ανάμεσα σε εμάς και την Ισπανία. Δεν φοβόμαστε.

Θα πω στους παίκτες πώς σχεδιάζω να αντιμετωπίσω το passing game της Ισπανίας αλλά δεν θα το εξηγήσω σε εσάς",
υπογράμμισε ο Φαν Μάρβαϊκ απευθυνόμενος στους εκπροσώπους του Τύπου.

Όσο για το γεγονός ότι η Ολλανδία θα κατέβει στον τελικό του "Soccer City" έχοντας τον τίτλο του αουτσάιντερ, είπε: "Δεν με απασχολεί καθόλου εάν όλος ο κόσμος θεωρεί την αντίπαλό μας φαβορί.

Είναι ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που η κάθε μία έχει πιθανότητες νίκης και εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στους ευατούς μας. Σεβόμαστε την Ισπανία αλλά δεν την φοβόμαστε. Είναι μεγάλη πρόκληση να αντιμετωπίσεις την Ισπανία και να την νικήσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ