ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Απόλυτος λούζερ" ο... Άρης Θεσσαλονίκης!

"Απόλυτος λούζερ" ο... Άρης Θεσσαλονίκης!

Με αφορμή την τρίτη αποτυχία σε τελικό των Ολλανδών να πάρουν το Μουντιάλ, βρετανικό δημοσίευμα αναφέρει ως μια παρόμοια περίπτωση τον "απόλυτο λούζερ"... Άρη!

Τι κοινό έχει το Παγκόσμιο Κύπελλο με το Κύπελλο Ελλάδος, το πορτοκαλί με το κιτρινόμαυρο, ο Ρόμπεν με τον Κόκε; Η γνωστή ιστοσελίδα goal.com κατάφερε και "ανακάλυψε" μια ομολογουμένως προχωρημένη... σχέση!

Με αφορμή την τρίτη αποτυχία της Ολλανδίας σε ισάριθμους μουντιαλικούς τελικούς, ο δημοσιογράφος Αντριου ΜακΛιν έψαξε να βρει ομάδες που έχουν την ίδια τύχη με τους Οράνιε. Η' σε πιο ελεύθερη μετάφραση την ετικέτα του "λούζερ".

Ο βρετανός αρθρογράφος ξεκινάει με τους 3 χαμένους τελικούς της Γιουβέντους στο Champions League (1997, 1998, 2003) και συνεχίζει με τις 2 αποτυχίες της Ουγγαρίας σε Παγκόσμια Κύπελλα (1938, 1954).

Στη συνέχεια ακολουθούν οι ήττες Ρεν και Μπενφίκα σε ευρωπαϊκούς τελικούς με προτελευταία ομάδα την Λιντς που... βαρέθηκε να χάνει σε τελικούς αγγλικών διοργανώσεων την περίοδο 1961-1974.

Το ρεπορτάζ κλείνει με τον " απόλυτο λούζερ του ελληνικού κυπέλλου" όπως χαρακτηρίζει τον Άρη Θεσσαλονίκης!

" Πήρε το όνομά του από τον Ολύμπιο Θεό του πολέμου Αρη, κέρδισε το κύπελλο μία φορά το 1970, αλλά έχασε τους υπόλοιπους 8 τελικούς, με τους 4 να είναι τα τελευταία 8 χρόνια. Άουτς", καταλήγει με το ειρωνικό επιφώνημα ο ΜακΛιν!

Να σημειωθεί ότι μόλις χθες η ίδια ιστοσελίδα χαρακτήριζε ως τον "χαζό του χωριό" τον Ρεχάγκελ! Δείτε εδώ την επίθεση στον Ότο και πατήστε εδώ για τους... ''ultimate final floppers'' κιτρινόμαυρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ