ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άλλοι τελικό και ο Μέσι... αντιηλιακό!

Άλλοι τελικό και ο Μέσι... αντιηλιακό!

Το βράδυ της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές της Ολλανδίας και της Ισπανίας θα έχουν την εξαιρετική τιμή να πατήσουν το χορτάρι του Soccer City Stadium για να αγωνιστούν στον τελικό. Την ίδια ώρα ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη βάζει... αντιηλιακό!

Λίο Μέσι. Ο μικρός μάγος που έκανε πράγματα και θαύματα φέτος με την Μπαρτσελόνα. Και φέτος για να μιλάμε πιο σωστά.

Λίο Μέσι. Ο ποδοσφαιριστής που "πρόδωσε" της ελπίδες των Αργεντίνων καθώς δεν μπόρεσε να σκοράρει σε αυτό το Μουντιάλ. Και σε αυτό το Μουντιάλ για να είμαστε ακριβείς.

Την ώρα λοιπόν που όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης στρέφει το βλέμμα του στο Γιοχάνεσμπουργκ όπου θα αναδειχθούν οι νέοι πρωταθλητές κόσμου, ο σταρ της Μπανκιοσελέστε απολαμβάνει τα μπάνια του.

Τρόπος του λέγειν "απολαμβάνει", γιατί όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες δεν φαίνεται και ιδιαίτερα ευτυχισμένος που βρίσκεται στην ήσυχη παραλία Γκρουμάρι παρέα με την... καυτή σύντροφό του.

Φυσικά σχεδόν κάθε θνητός αρσενικού γένους θα ήθελε να βρίσκεται στο συγκεκριμένο θέρετρο του Ρίο ντε Τζανέιρο με ένα μαγιό, ένα αντιηλιακό και με μια όμορφη γυναίκα!

Όμως η θέση ενός "ποδοσφαιρικού θεού" δεν είναι στην άμμο μιας εξωτικής παραλίας, αλλά στο χορτάρι του γηπέδου που φιλοξενεί ένα τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου...

Ο Μέσι λοιπόν έχασε και την δεύτερη ευκαιρία να οδηγήσει την Αργεντινή στη γη της επαγγελίας και θα πρέπει να κάνει άλλα 4 χρόνια υπομονή.

Λέτε να είναι σημαδιακό που επέλεξε τις παραλίες της χώρας που θα φιλοξενήσει το επόμενο Μουντιάλ;

Τέτοιο καιρό το 2014 θα γνωρίζουμε!

Ο Μέσι με την σύντροφό του στις διακοπές τους στη Βραζιλία










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ