ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Υπερήφανος για την εθνική Ρωσίας ο Πούτιν

Russian President Vladimir Putin gestures during his annual news conference in Moscow, Russia, Thursday, Dec. 14, 2017. (Alexei Druzhinin, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)
Russian President Vladimir Putin gestures during his annual news conference in Moscow, Russia, Thursday, Dec. 14, 2017. (Alexei Druzhinin, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP) AP

Περήφανοι οι Ρώσοι αποχαιρέτησαν την εθνική τους ομάδα, μετά τον αποκλεισμό στα πέναλτι από την Κροατία, διαδικασία με την οποία ολοκλήρωσαν την διαδρομή τους έως τα προημιτελικά. Τι είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου για τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Περήφανοι οι Ρώσοι αποχαιρέτησαν τους παίκτες της εθνικής τους ομάδας, μετά τον αποκλεισμό στα πέναλτι από την Κροατία. Ο πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, δεν βρέθηκε στο γήπεδο, αλλά παρακολούθησε το παιχνίδι από την τηλεόραση, λέγοντας ότι οι παίκτες είναι ήρωες παρά την ήττα και η χώρα είναι περήφανη γι' αυτούς. Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, όπως ανέφερε η Interfax.

"Έβλεπε το παιχνίδι, νοιαζόταν για την ομάδα. Χάσαμε άδικα σε ένα υπέροχο παιχνίδι. Αυτοί ήταν υπέροχοι, ήταν ήρωες, πέθαναν στο γήπεδο, είμαστε υπερήφανοι γι 'αυτούς", δήλωσε ο Πεσκόφ.

Alexei Druzhinin, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ