ΜΟΥΝΤΙΑΛ

"Χωρίς Ικάρντι η αποστολή της Αργεντινής για το Μουντιάλ"

Argentina's Mauro Icardi looks on before a 2018 World Cup qualifying soccer match against Uruguay in Montevideo, Uruguay, Thursday, Aug. 31, 2017.(AP Photo/Natacha Pisarenko)
Argentina's Mauro Icardi looks on before a 2018 World Cup qualifying soccer match against Uruguay in Montevideo, Uruguay, Thursday, Aug. 31, 2017.(AP Photo/Natacha Pisarenko) AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Fox Sports", ο Χόρχε Σαμπαόλι δεν πρόκειται να συμπεριλάβει στην αποστολή της Αργεντινής για τον Μουντιάλ τον Μάουρο Ικάρντι.

Ο Μάουρο Ικάρντι, παρά τη μέτρια πορεία της Ίντερ στο πρωτάθλημα, πραγματοποιεί μία καλή σεζόν. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει σημειώσει 18 γκολ και έχει μοιράσει μία ασίστ σε 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των "νερατζούρι".

Παρ' όλα αυτά, όπως αποκαλύπτει το "Fox Sports", o Χόρχε Σαμπαόλι δεν πρόκειται να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της Αργεντινής για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο λόγος πίσω απ' τη συγκεκριμένη απόφαση έχει να κάνει με τις κακές σχέσεις που διατηρεί ο 24χρονος φορ με αρκετούς απ' τους συμπαίκτες του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά και οι φτωχές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει με την "αλμπισελέστε".

Ο Ικάρντι έκανε ντεμπούτο στις 16 Οκτωβρίου του 2013 στην ήττα της Αργεντινής με 3-2 απ' την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, αλλά στη συνέχεια μπήκε στον "πάγο". Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας απ' τον Σαμπαόλι, ο Ικάρντι αγωνίστηκε σε τρεις αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, προσφέροντας και μία ασίστ στο παιχνίδι με τη Βενεζουέλα στις 6 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, το όνειρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει όνειρο. Τουλάχιστον προς το παρόν...

Photo Credits: AP Photo/Natacha Pisarenko

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ