ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Χωρίς Αγκουέρο η 11άδα της Αργεντινής

Argentina's from left to right, Sergio Aguero, Angel Di Maria, Lionel Messi and Ezequiel Lavezzi, attend a training session of the national soccer team before a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match against Chile in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, March 21, 2017.(AP Photo/Natacha Pisarenko)
Argentina's from left to right, Sergio Aguero, Angel Di Maria, Lionel Messi and Ezequiel Lavezzi, attend a training session of the national soccer team before a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match against Chile in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, March 21, 2017.(AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Ο Σέρχιο Αγκουέρο είναι ο μόνος στην εθνική Αργεντινής που στο ματς με την Βολιβία θα χάσει τη θέση του στην 11άδα χωρίς να είναι τραυματίας ή τιμωρημένος. Δείτε τις επιλογές του Μπάουσα

Ο Εντγκάρδο Μπάουσα ανακοίνωσε στην συνέντευξη τύπου την 11άδα της Αργεντινής για την αναμέτρηση στην Βολιβία το βράδυ της Τρίτης (23:00) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 και η έκπληξη είναι η απουσία του Σέρχιο Αγκουέρο.

Νικολάς Οταμέντι, Χαβιέρ Μαστσεράνο, Λούκας Μπίγλια και Γκονσάλο Ιγκουαΐν δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν λόγω τιμωρίας, έπειτα από την κίτρινη κάρτα που δέχτηκαν την περασμένη Πέμπτη στο ματς με τη Χιλή.

Εκεί τραυματίστηκαν οι δύο μπακ, οι Γκαμπριέλ Μερκάδο και Εμανουέλ Μας, έτσι 6 παίκτες της 11άδας δεν είναι διαθέσιμοι, όμως τα νέα πρόσωπα θα είναι 7!

Αυτό διότι ο Σέρχιο Αγκουέρο θα πάει στον πάγκο για... να κάνει παρέα στον Πάουλο Ντιμπάλα, ενώ οι τέσσερις που θα διατηρήσουν θέση στο αρχικό σχήμα είναι οι Σέρχιο Ρομέρο, Μάρκος Ρόχο, Άνχελ Ντι Μαρία και Λιονέλ Μέσι.

Από στόπερ θα πάει αριστερό μπακ ο Ρόχο, ο Φακούντο Ρονκάγλια θα παίξει δεξιά και το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα αποτελείται από τους Ματέο Μουσάκιο και Ραμίρο Φούνες Μόρι.

Στο κέντρο θα είναι οι Γκουίντο Πισάρο (Τίγκρες) και Έβερ Μπανέγα, δεξιά ο Ένσο Πέρες, αριστερά ο Ντι Μαρία και στην επίθεση ο Μέσι με τον Λούκας Πράτο.

Αλλάζει λίγο το σύστημα, καθώς με την Χιλή ήταν 4-5-1, με τον Αγκουέρο να παίζει πίσω από τον Ιγκουαΐν, με τον Μέσι δεξιά και τον Ντι Μαρία αριστερά.

Χωρίς Αγκουέρο η 11άδα της Αργεντινής

AP Photo/Natacha Pisarenko

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ