ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Χάνει τη σεζόν, ίσως και το Μουντιάλ ο Φιλίπε Λουίς

Χάνει τη σεζόν, ίσως και το Μουντιάλ ο Φιλίπε Λουίς
AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Ο Φιλίπε Λουίς τραυματίστηκε σοβαρά στη νίκη της Ατλέτικο επί της Λοκομοτίβ στη Μόσχα και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και πιθανόν και το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

"Πύρρειος" αποδείχθηκε η νίκη της Ατλέτικο με 5-1 μέσα στη Μόσχα επί της Λοκομοτίβ, η οποία την έφερε στα προημιτελικά του Europa League με πανηγυρικό τρόπο. Ο αριστερός μπακ των "ροχιμπλάνκος", Φιλίπε Λουίς, υπέστη κάταγμα περόνης στο αριστερό πόδι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο πάνω σε φορείο στο 2ο ημίχρονο, μετά από προσπάθεια να κόψει ένα σουτ του Έντερ.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής θα υποβληθεί σε εξετάσεις κι αν αυτές δείξουν ότι δεν υπάρχει και μετατόπιση του οστού, τότε με έναν νάρθηκα θα χρειαστεί 6-8 εβδομάδες για να επανέλθει. Ωστόσο, εάν υπάρχει σοβαρότερο πρόβλημα, τότε θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα του τοποθετηθούν βίδες και μεταλλικές πλάκες και όταν "δέσει" το οστό, θα χρειαστούν περαιτέρω εξετάσεις σε περίπτωση που είναι απαραίτητη νέα εγχείρηση. Η διαδικασία αυτή μπορεί να κρατήσει ακόμα και έναν χρόνο εκτός δράσης τον Φιλίπε Λουίς.

Το βέβαιο είναι ότι φέτος δεν θα αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της Ατλέτικο και εφόσον ισχύει η πρώτη περίπτωση, θα δώσει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Photo credits: AP Photo/Pavel Golovkin

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ