ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Χαμηλοί τόνοι από Ντάλιτς ενόψει ρεβάνς

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CROATIA - GREECE / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CROATIA - GREECE / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς, στην αναχώρηση της Κροατίας για την Αθήνα, έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου και προσπάθησε να κρατήσει χαμηλά την μπάλα και να μην βγάλει μεγάλη αισιοδοξία ενόψει της ρεβάνς.

Μπορεί το 4-1 του πρώτου αγώνα μπαράζ ανάμεσα σε Κροατία και Ελλάδα να έχει στείλει με το 1,5 πόδι τους αντιπάλους μας στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας, εντούτοις ο Ζλάτκο Ντάλιτς κρατάει χαμηλά τους τόνους και δεν θέλει να βγάλει υπεραισιοδοξία προς τα έξω, προκειμένου να μην εφησυχάσουν οι ποδοσφαιριστές του. Γνωρίζει άλλωστε ότι στο ποδόσφαιρο πολλά έχουν συμβεί...

"Έχουμε ένα μεγάλο, αλλά επικίνδυνο αποτέλεσμα. Τίποτα δεν έχει τελειώσει και πάμε στην Ελλάδα σα να είναι 0-0. Είναι περίεργο, τα πάντα μπορούν να πάνε άσχημα από το οτιδήποτε συμβεί. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε στο χορτάρι την ποιότητά μας", είπε αρχικά ο Ντάλιτς και ερωτηθείς για το αν υπάρχει κούραση στην ομάδα, απάντησε:

"Δεν είναι εύκολο να παίζεις τρεις ημέρες μετά, αλλά είναι μαθημένοι σε αυτούς τους ρυθμούς. Ξέρουν τι διακυβεύεται, η θέση μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα ήταν κρίμα να χάσουμε την ευκαιρία έπειτα απ' όσα κάναμε σε Κίεβο και Ζάγκρεμπ. Όμως, δεν υπάρχει καμία ευφορία, διότι μπορεί να μετατραπεί σε τραγωδία. Πρέπει να πάμε βήμα βήμα και θα πανηγυρίσουμε, αν τα καταφέρουμε στον Πειραιά".

Χαμηλοί τόνοι από Ντάλιτς ενόψει ρεβάνς
Χαμηλοί τόνοι από Ντάλιτς ενόψει ρεβάνς
TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ