ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Βρούτσινα: "Οι Έλληνες θα προκαλέσουν, από τις πιο εύκολες προκρίσεις της Κροατίας"

Βρούτσινα: "Οι Έλληνες θα προκαλέσουν, από τις πιο εύκολες προκρίσεις της Κροατίας"
EUROKINISSI

Ο Κροάτης πρώην επιθετικός των Πανσερραϊκού και Τρικάλων, Μπόγιαν Βρούτσινα, υποστήριξε ότι οι Έλληνες θα προκαλέσουν, ενώ τόνισε ότι η εθνική ομάδα της χώρας του θα εξασφαλίσει μια από τις πιο εύκολες προκρίσεις.

Οι εθνικές Κροατίας και Ελλάδας προετοιμάζονται για τη διπλή μονομαχία τους - στις 9/11 στο Ζάγκρεμπ και στις 12/11 στο Φάληρο - για τα μπαράζ με στόχο το εισιτήριο για την τελική φάση του Μουντιάλ 2018.

Η "jutarnji.hr" φιλοξενεί δηλώσεις του πρώην ποδοσφαιριστή των Πανσερραϊκού και Τρικάλων, Μπόγιαν Βρούτσινα. Ο 33χρονος Κροάτης επιθετικός της Αλ Σαμπάμπ υποστήριξε ότι οι Έλληνες πάντα προκαλούν, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η εθνική Κροατίας θα εξασφαλίσει μια από τις πιο εύκολες προκρίσεις της ιστορίας της.

"Είναι άλλος κόσμος στην Ελλάδα. Δεν ξέρω ακόμη πώς να το περιγράψω σύντομα. Κάθε φορά συναντούσα κάτι καινούριο, αλλά αυτό είναι εντελώς διαφορετικό. Διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, πολύ ξύλο, όχι τόσο ποδόσφαιρο.

Οι συνθήκες προπόνησης είναι καλές, αλλά οι ιατρικές παροχές χαμηλότερου επιπέδου σε σχέση με την Ευρώπη. Αλλά, είμαι ευπροσάρμοστος και δεν είχα μεγαλύτερα προβλήματα.

Όταν πήγα στον Πανσερραϊκό, οι Έλληνες με ήξεραν γιατί είχα παίξει απέναντι στον Άρη με τη Σλάβεν Μπελούπο. Στην Ελλάδα είναι τρελοί, οι οπαδοί είναι παντού και ακολουθούν παντού τις ομάδες τους.

Δυστυχώς στις Σέρρες τραυματίστηκα στην αρχή σοβαρά κι επέστρεψα στο τέλος της σεζόν. Έμεινα ακόμη έξι μήνες στη δεύτερη κατηγορία. Έπαιξα απέναντι σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Ύστερα από δύο χρόνια επέστρεψα στην Ελλάδα, πέρασα μισή σεζόν στα Τρίκαλα. Ήμασταν τρίτοι, παίζαμε καλά, αλλά ήταν δύσκολο να ανεβούμε. Μεταξύ άλλων, γιατί ο προπονητής δεν το... ήθελε.

Οι Έλληνες είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσουν να προκαλέσουν. Είχα μια τέτοια περίπτωση. Ήμουν στο τείχος, ο αντίπαλος με πατούσε και περίμενε να τον χτυπήσω και εγώ. Είναι έτοιμοι για τα πάντα, αλλά δεν φοβάμαι γιατί πιστεύω ότι ο Ντάλιτς θα επιλέξει τη σωστή τακτική. Είμαστε καλύτεροι και πιστεύω ότι θα πάμε στη Ρωσία. Πήγαμε στην Ουκρανία σε ένα κομβικό ματς και νικήσαμε. Θα είναι μια από τις πιο εύκολες προκρίσεις για την εθνική μας ομάδα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ